Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Clio raje 0.9 Tce, 1.2 16v motor je treba priganjat, da se kam premakne. Ga imam v Twingu, pa vsak klanec preklinjam, ker mora tulit... Enako je verjetno s Fiesto 1.4, predvidevam, nisem poskusil.
Osebno sem pristaš "klasike" .Raje 1,2, kot 0.9+turbina. Mene osebno turbo mlinček ni prepričal, res pa ,da sem ga samo na kratko zapeljal po mestu. Po moje je tudi klasičen motor bolj vzdržljiv.
Vsakemu svoje... 1.2 turbobencinar je na voljo s 115 in 130KM. Verjetno za Cliota in njegov nabor uporabnikov že overhead.
Stari 1.2 tCe je imel 100 (105) KM, ampak je bil navaden D4F s turbino in precej požrešen... Pa tudi ta je bil že zverina.
Je imel kdo možnost preizkusit oba 1.25 fiesto in 1.2 cliota?
Razlika v moči pospeških.
Kakšna se vam zdi razlika v opremi? Predvsem notranjost, fiesta ima meni vsaj na pogled boljšo armaturo medtem ko pri cliotu ne vem no nekam prazno je vse skupaj? Kako pa to izpade v praksi pa ne vem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.