Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Upam da so tudi kozarci slovenski?
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Sem danes peljal poslovne partnerje iz Avstralije na fontano. Pohvalno, super ideja.
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
So, galerija Oskar Kogoj.
Citat:
Uporabnik zino pravi:
danes ni bilo glih nekega sonca, vendar v pol ure, kolikor smo bili tam, je bilo enih 40-50 ljudi, dobro vzdušje. bil je eden tip ki je brisal podstavke. ta fontana je po moje zadetek v polno, res super zadeva za Žalec. Svaka čast da so jo postavli, je lepo pogledat, ko nekaj tako privlači veliko število folka.
Cevi pa ja (morda se avtomatsko zvečer in zjutraj) prečistijo.
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
danes ni bilo glih nekega sonca, vendar v pol ure, kolikor smo bili tam, je bilo enih 40-50 ljudi, dobro vzdušje. bil je eden tip ki je brisal podstavke. ta fontana je po moje zadetek v polno, res super zadeva za Žalec. Svaka čast da so jo postavli, je lepo pogledat, ko nekaj tako privlači veliko število folka.
Nevem kako majo oni, sicer se pa v lokalih dela 2X ali 3X mesečne čistke čistilnih linij z bazo in kislino.
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Nevem kako majo oni, sicer se pa v lokalih dela 2X ali 3X mesečne čistke čistilnih linij z bazo in kislino.
Kolikor jaz vem se po gostilnah vsak večer ali zjutraj nisem siguren ,sperejo cevi...vsaj naj bi se ?? Lahko da se motim ?
lp
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Mogoče sem se malo nerodno izrazil. Spira se aparat za točenje. Saj od soda do aparata je itak stalni pritisk in ne pride zrak zraven.Aparati sem pa skoraj siguren da se morajo spirati dnevno.
No in pri fontani je verjetno nek centralni aparat. In do vsakega "stebrička" so verjetno potem cevi. Ne vem ,samo predvidevam. In to je potem verjetno treba spirat.
Je pa sigurno da pri pivu ,kakor tudi nasploh mora biti prisotne dosti higiene ,sicer se usmrdi.
Verjamem pa da je proizvajalec sigurno to predvidel in izvedel ,saj gre za skoraj osnovno zadevo.
Lp
Nisem vedel da se proizvodnjemu objektu po novem rece galerijaCitat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
So, galerija Oskar Kogoj.
Kot nekdo že omenil, vsaj normalna cena piva 2 € x 2=4€. Mogoče še pocen. No je pa zato Kogoj - Galerija Oskar Kogoj ! po 4 €.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No no, župan je v soboto povedal (slučajno bil tam), da bodo refili po 2€. Da se dela na tem...
Tole 10.000 je hec. In dober hec. Če je odprto 20 dni, je to 500 na dan, je to 10 avtobusov.Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Super da jim je uspelo, končno en projekt ki je dejansko uspel. In prodanih že 10.000 kozarcev.
Sem pa danes zjutraj malo "zastrigel" z ušesi, ko sem slišal da je bil letni plan prodaje 6.000 vrčkov. (kar je cca 1,5 vrčka na uro), kar se mi zdi hudo malo.
Še enkrat, vesel da je uspelo, in da so nasprotniki sedaj lahko tiho
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
najprej, gostilna katara ne čisti cevi redno ima slab točen pir. recimo v fužinah je ena kostilna kjer je odličen točn pir ker pač redno (mislim da dnevno oziroma ob vsaki menjavi soda) čistijo avtomat... imaš pa "pujske" ki čistijo enkrat tedensko in potem smrdi je zanič...
sod je še vedno uproaben če ga odklopiš in potem še enkrat priklopiš. preverjeno. pivo je čisto ok...
Včeraj sem šel mimo in zavil z avtoceste, ker sopotnik še ni videl tega čuda. Gužva, da bi se jaz takoj obrnil. Mislil sem, da jih bo kak več kot je bilo med tednom, ko sem bil sam in da so počasi vsi poskusili in se je uneslo. Ampak sva počakala in je lahko to novost poskusil. V vrsti sem slišal tudi nekaj angleščine.Citat:
Uporabnik titov pravi:Kolega stanuje tam čisto blizu in pravi, da je v tem času vedno, ko je šel mimo pri fontani bilo konstatno nekaj 10 ljudi.