Flaška BPA free

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sem jo kupila, imam jo cirka 10 dni, pa ima že čuden vonj
frown-1.gif
sem pomila s cetom pa nič ne pomaga (sam vonj po cetu se je še pridružil).

Kak nasvet? Pomivalnega stroja nimam

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Namesto tele flaške drugič kupi Juice v Hoferju , flaška je vrhunska, stane malo, pa še sok je đabe, pa flaška je ona prava samo brez zgodbe, ker je le embalaža, zato je poceni.....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
s citronko ali pecilnim praškom.

S pecilnim sem sam po nesreči probal:)
V šparu mislil, da sem kupil citronko. Opazil pa šele doma, ko sem že vpisapal v flaško:) Jebiga emabalaža je čist ista:) Pol sem reku, mah ajde da probam kaj bo bo. Nalil pol flaške vode, premešal, pustil par minut. Men je pomagalo. Sam previdno odpri, ker ko odpreš spusti ven kot iz cocacole:)

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
lahko da nisi kupila izdelka kar naj bi bil,moja nima vonja po ničemer,poglej v trgovino kibuba.si

lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
A to je zdej tko v modi k laufanje? Kaj se je vmes zgodilo s kozarci in golimi rokami?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A to je zdej tko v modi k laufanje? Kaj se je vmes zgodilo s kozarci in golimi rokami?
To je v modi že kake 4 leta.
Ne vem, jaz uporabljam navadne plastične kozarce pa navadne plastične flaše, pa plastičnen meh, kjer nič ne piše o BPA (za katerega seveda niti skorpy ne ve, kaj pomeni, kaj šele vseh ostalih 99,9% ljudi, ki to kupuje, ne). Pa mi nič ne manjka.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Ma tiste kozarce vsake 2 minute hodiš iskat, pa še pol se jih polije k maš nerodne sodelavce
smile-1.gif

Sej to me nič ne košta, kupil sem si vodo za pit, ki je bila v steklenki, katero uporabljam za pitje še naprej
wink-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Nam so pred letom letom v firmi nabavili flaške za vodo (da bomo bolj eko, pa to
smile-1.gif
) in tisti, ki so dobili prozorne iz trde plastike, jih imajo še vedno, tistim, ki smo dobili neprozorne iz malo mehkejše plastike, pa so splesnele, čeprav naj bi bil nek super eko odporen material.

Pred tem sem in zdaj spet uporabljam 0,5l plastenke in sem še vedno živ.
cheer.gif