Fix, kao...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Že slab mesec naskakujem eno, kao low budget robo...
Sam sebe zagovarjam, da fuk je fuk, moj qraz, njena pisda, to je to...

Niti ni luštna, niti nima top štela (ne ni debela, 170/50)
Že frendi pravijo da "živi v svojem svetu", pa res... Ene 7x sma se pogovarjala o tem, da je "posebna",
da jaz enostavno ne "ujamem" njenih slik, da me niti malo ne ipresionira z njenimi podvigi na njeni kirurški sceni...

Skratka, ostanimo pri bisvtu... Pri fuku.. No, zaenkrat tu sma ok... Pač (ko se njej) zahoče, nabijama, enkrat na teden,
včasih mesec, kak nanese... Čujema se ono.. Ko se.. Grema na kavo je najino sporočilo... Skratka vema kaj govorima...

Tekoča problematika:

Danes ob 5ih zjutraj, nabit ko svinja (malkom pač) kličem babiko, če me zvizne domov (z mojo karjolo)

Dozdaj me je vedno pelala, tut z njenim avtom...Gnes pa ko sem jo zvrcnil, pa pravim; "Ja babika moja, daj spet
eno hudo uslugo naredit... "Tu pa tu sem se nameto, daj bodi dušica pa vdari dol po mene"

Čist vedno je prišla... Pa tudi danes... Pride, sedem, grema jest, ne grema, ok, te pa direktive domu...

Jaz prašič, itak takoj roke v špil, pa že delam...

Ona na easy pravi "Luka ne,,," Jaz pa pe vedno delam ko stari Ajnštajn pri fiziki....

Da skrajšam... Vedno je "dala", danes pa me je fuknila vun z avta (3km pred bajto) ko sem izvajal rutino,
da tak več negre, da to ni to, naj si jebem mater jaz pa moja baba, nato še nekaj kletvic...

Od kod, o čem se gre? Jo drugi nabija? Hodi z drugim? Me nima več rada?

Ni miss, samo je pa lepa ko šus, štel ma totalen, same joške pa rit so jo...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
boš moral nehat cik cak zajčke pred spanjem gledat, ker se ti pol čudno sanja.

lp

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
467716-post_slo.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Niti ni luštna, niti nima top štela (ne ni debela, 170/50)

Ni miss, samo je pa lepa ko šus, štel ma totalen, same joške pa rit so jo...

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Že slab mesec naskakujem eno..Pač (ko se njej) zahoče, nabijama, enkrat na teden,
včasih mesec, kak nanese...
Se pravi si jo..natanko enkrat
crazy1.gif

grin1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Tip je izgleda težki LAŽOV in verjetno to velja za precej njegovih postov in dogodivščin!

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Že slab mesec naskakujem eno, kao low budget robo...
Skratka, ostanimo pri bisvtu... Pri fuku.. No, zaenkrat tu sma ok... Pač (ko se njej) zahoče, nabijama, enkrat na teden,
včasih mesec, kak nanese...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik gpirman23 pravi:
Moras pa priznati, da se orenk nasmejis tem prigodam. Pa so resnicne ali ne
smile-1.gif

Pa sej to je to... Pa ki ma vezo na neresnem foromu v še manj resnem podforumu, če je al ni res...

Res je totalno vseeno, če je res al ni, še bol fajn je če ni res, pa človek iz tega posta privzame, da ma fant domišlijo.

Ker da pride človek (kdaj že sem postal?) zjutraj pijan domov, pa negre jest in spat, ampak se vsede za kompo pa
nekaj napiše da se malo nasmejite, da naredi bedaka s samega sebe... Nevem no, meni se zdi to res požrtvovalno.

Debatirat al je res al ni res, pa je isto kot dabatirat al se lahko poročiš s kurbo al ne, ker je pojntless.

Dajte no, pijan pridem domov, pa negrem takoj spat ampak vsak poskušam (in uspeva mi) naredit bedaka s sebe, da
se vi nasmejite.

Cenite me, ker sem edini.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
mX ok recimo da razumem da si bil nadevan in se nisi v roku 10 minutk mogel razumno odločit ali je dobra ali slaba
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Prijatl, mislim da je to zadetek v polno da tvoja punca ni nikomur všeč, tebi pa je vrhunska. Kaj hočeš lepšega?