Vzdušje je za moje pojme v redu, muzika primerna, le malo preglasna na moj okus, čeprav mislim, da so slednje uredili. Uteži, naprav, klopc bi morali biti načeloma dovolj, da ni nikdar gužve (2 flat bencha recimo). Garderoba sama je v redu, imaš možnost zakleniti vse svoje premoženja v omarico 8ki pa se nahaja malce drugje kot je garderoba), lahko pa samo v mini omarico (nahaja se an očeh receptorja) vrednejše stvari - denarnica, ključi, telefon. Tuši so v kotu garderobe, pred njimi je večja površina v ploščicah, jki je bila v času mojih obiskov vselej v lužah, pa tudi tuši sami meni delujejo bolj tako-tako. Zame so po moje najslabši del fitnesa. No, da ne bo pomote, so operatvini in da se stuširati. Glede parkirišča - v večernih urah je bilo prostora več kot dovolj, kako je čez dan, težko rečem, ker sem bil dopoldan samo enkrat. Dobeil sem prostor na način, ki bi ga rdečesrajčniki verjetno pozdravili z obbestilom o napačnem parkiranju. Čeprav dvomim, da se tam sploh pojavljajo.
Je pa to fotnes, ki naj bi bil namenjen 'hardcore' bilderjem, recimo ročke so do 70 kilogramov, dereš se lahko, po tleh je guma, ki bi morala prenesti tudi kak nesrečen padec uteži. Kljub temu, da je fitnes precej velik z dovolj ramzaka med napravami, pa prostora za ogrevanje nekako primanjkuje, oziroma je prostor recimo pred cardio anpravami, tam kjer folk hodi mimo ali pa pri omaricah, kjer ga je precej manj, nad glavo ti pa visi vreča za boks. Bi jaz načeloma hodil tja? Bi. Pomanjklljivosti niso takšne, da bi bile moteče v tej meri, da bi oviralo vadbo.
Torej bottom line - zagotovo eden naboljših fitnesov v Ljubljani. Če nisi gimnastičarka.