Fitness v LJ. Kam?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik superfly pravi:

V BIT-u so proteinske opice ločene od frač. Kvihti so namreč v eni sobi, fitnes naprave pa v drugi (vmes pa hodnik, da se boš bl varnega počutu).

Verjetno si mislil steroidne in ne proteinske, ker v kolikor ješ jajca,piješ mleko, jogurte, ješ piščanca,govedino,sir,...skratka skoraj vsak kos hrane vsebuje proteine (beljakovine)....spadaš tudi ti in mi vsi ostali ki jemo to hrano med opice.
evil.gif
...dobro si je prebrat kaj je kaj...krt niti ptribližno ni za primerjat. Pa BIT je res znan po "našpikancih"...

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Superfly, sigurno je bolje za srce, če gledaš svojo doma.
wink-1.gif
Sicer pa, volk sit in koza cela, ti gledaš, one pa lahko paradirajo . No harm. Svoje k svojim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
btw, včeraj sem šel pogledat nov fitnes na bazenu Laguna - nova lokacija za Sokol. Fitnes je zgledal super. Prostoren, veliko naprav itd... Edino mraz je bilo. Baje še rihtajo gretje.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
To je pa za slovence tipicno! Vse bi imel, sluzil bi milijone,mstvari pa napol zrihtane. Po moznosti je pa garderoba 3x3 m.
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
To je pa za slovence tipicno! Vse bi imel, sluzil bi milijone,mstvari pa napol zrihtane. Po moznosti je pa garderoba 3x3 m.
crazy1.gif

Prostorsko je zadeva huge. Majo pa problem res z ogrevanjem, ker jim lastnik zgradbe izklaplja gretje..potem imajo pa 15 stopinj na pilatesu za upokojene. :S

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Se odpira novi fitnes v bližini BTC v parih tednih....so pa vsi zelo skrivnostni glede tega....oz. ni nekih točnih informacij.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ma lej, to mene kot stranko ne zanima. Te probleme mora sefe porihtat, ce ne gres drugam. V fit&funu pod metalko imajo vsako zimo probleme s toplo vodo, zjutraj mrzla dvorana etc.. Kako, zakaj, kdo me ne zanima. Zal. Zato placam usluge.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Evo, sm bil v tanovem fitnessu. Ni švoh
cheer.gif

Lokacija (izza Tuševga C&C)

@Ynos; Sokol Laguno sm pa jst selu iz Stožic
wink-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Jst bom tko reku za dva fitnesa v Lj:

Oaza fitnes v BTCju res na nivoju. PLUS: veliko tekačev, veliko naprav, ogromen prostor, v ceni savna (sicer v garderobi). cena: SUPER, MINUS: gumijaste ročke, ki so prevelike, ni dovolj parkinga, nekatere oz večino naprav ni funkcionalnih za tiste HC bilderje
smile-1.gif
je pa dober fitnes za rekreativce

BIT: po mojem mnenju eden izmed boljših fitnesov v Lj, cena: sprejemljiva če vzameš letno karto v akciji, PLUS: je res tud za una našpikance ker so ročke kovinske in tudi nad 60kg, naprave so od najboljših proizvajalcev, za vse mišice, dobre bejbe MINUS: samo 4 tekači, pa od tega konstantno samo dva delata, premalo kardio naprav, muska skoz šteka in je preveč naglas

Opažam da folk pride direkt iz šihta na fitnes in v tisti zatohli majici trenira. Ja verjamem da se nekateri ne vohajo, ampak kar se je pa dogajalo v BITu ko sem še hodil, pa da se ti zmeša. Tud pred fitnesom bi lahko kdo zamenjal majico, nogavice in se umil ter uporabil deodorant. Če temu dodaš neuporaba brisače, si potem kdo upa na napravo in potem tuširat bos. Banda smrdljiva!!
10.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Najraj k teb
evil.gif

Pa mislm da bo Oaza kr taprava izbira, tm je že min. 30% Bitovih uporabnikov
wink-1.gif
urnik majo pa tud kr gut.
Citat:

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 6h- 23h, sobota od 8h- 23h, nedelja od 09h- 23h
smile-1.gif