Firefox 3: problemi in rešitve

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sem odkljukal "zapomni si gesla" ..... v tem primeru mi v okencu ni nič pisalo in sem moral sam vpisovati up. imena in gesla, potem sem opcijo znova obkljukal in zaprl FF in ga ponovno zagnal.... zdaj mi up. ime in geslo pišeta v oknu, ampak moram vedno znova klikat gumbe za prijavo, ne pomaga če imam izbrano avtomatsko prijavo na forumih.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, eno je da ti vpiše ime in geslo v polje , ti pa pol "Prijavi" / "Login" / "Karkoli-pač-piše" klikneš.
Drugo pa je, da si takoj že prijavljen. To drugo je stvar cookie-jev.
In nastavitev spletne strani.
Ene so tak, da če zapreš FF in ponovno odpreš, te prosi spet za prijavo. To je tak dizajnirano in hoteno
wink-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Kako nastavim, da ko napišem v iskalnik (to je tisto oknce desno zgoraj in ne vrstica za brskanje), da se mi iskana zadeva odpre v novem zavihku, ne pa da gre "čez" trenutni zavihek in ga posledično zapre.

Upam, da štekate kaj me zanima
grin1.gif

p.s. enkrat je že bilo napisano kako, samo ne najdem kje
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lahko pa pritisneš alt-enter namesto enter. To tudi odpre novi tab.
Ali ne klikneš na ikonco lupe z levim gumbom, ampak s srednjim. Ali pa z ctrl+levi gumb (ne vem , zakaj je pri enter ALT tipka ne pa ctrl, saj je vedno ctrl za "odpri v novem tabu" ... )

Nazadnje urejeno:

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Sem uporabil iskanje in najdu to temo.

Mam problem, k mi že pošteno najeda živce.

Ko kliknem na nek link s srednim klikom, mi v veliko primerih odpira več enakih tabov namesto enega. Enako velja če kliknem s srednim knofom mi briše več tabov hkrati. Ne vedno, vendar preveč pogosto.

Kakšna ideja?

Res nobene ideje?
write.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Mene zanima pa, če ima FF možnost, da se mi samodejno naložita npr. 2 različna zaznamka (v različnih zavihkih seveda)?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, eno je da ti vpiše ime in geslo v polje , ti pa pol "Prijavi" / "Login" / "Karkoli-pač-piše" klikneš.
Ene so tak, da če zapreš FF in ponovno odpreš, te prosi spet za prijavo. To je tak dizajnirano in hoteno
wink-1.gif

To je zelo glupo hoteno
uf-1.gif
In kaj naj nareidm glede kukijev? Omogočeni so, v bistvu tam noter nisem nič diral.

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Ne to je, da ko klikneš v vrstico z url-jem da ti ga takoj označi celega.
Ampak hvala tudi za to je uporabno
wink-1.gif

Sem pa malo iskal po about:config in vpisal middlemouse, ma ima samo neke druge opcije, new window, paste,...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
wink-1.gif

To je zelo glupo hoteno
uf-1.gif
In kaj naj nareidm glede kukijev? Omogočeni so, v bistvu tam noter nisem nič diral.
Si siguren, da je točno to problem ?
(brezveze dajat aspirin, če ti je žarnica pregorela)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Vsepovsod kjer se je treba prijaviti v forum. Konkretno recimo tale, nogomania, partis, slobytes, gmail, youtube, livesets.com

Podobne teme