Firefox 3: problemi in rešitve

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
hvala. je pomagalo. ampak zdaj me pa ne spusti na klik. svoj certifikat sem instaliral ampak za klik pravi neki kao da uporablja neveljaven certifikat. pa sem dal klikovo stran med izjeme

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
certifikat moreš iz starega profila izvozit in uvozit v novega. sem imel enake težave;)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz

evo par uporabnih trikov v FF
wink-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=1g30Xyh6Wqc

Hvala za link, Adblock Plus in Tab Mix Plus sta res super zadevci!

Pa dve vrsti bookmarkov sem tudi uspel zrihtat, 45pix je še najmanj, da ni drsnika na desni.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Imam en problemček. Mislim da to ni zaradi FF3 ampak sem ga jaz nekje polomil. No pa preidimo na bistvo
grin1.gif

Odprem avto.net in nato hočem pogledat tiste dodatne slike.

Ob kliku na katerokoli od slik se mi okno brskalnika pomanjša.

Kaj sem naredil, da se mi to dogaja, pls help

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Sploh nisem niè spreminjal. Pisava je Times new roman, prednostni jezik Sloven¹èina.
frown-1.gif

Sej npr. Siol, Najdi, 24kur...je vredu, alter, avtonet,sloreactor... pa ne.
confused-1.gif

Hm, jaz imam tudi obcasno tezave s fonti na nekaterih straneh. Pa ne nujno vedno s sumniki (don't mind my writing
wink-1.gif
), ampak precej razlicno. Se vec - ponekod so samo nekateri odstavki v nekih cudnih znakih, ostali pa so OK. Fonte imam pravilno nastavljene in obkljukano, da strani avtomatsko dolocijo, katere encodinge uporabijo. Zdaj je torej problem ali v tem, da imajo strani napacno dolocene encodinge ali pa da ima FF3 kaksen bug s tem v zvezi.

Se mi pa dogaja tudi to, da na nekaterih straneh flash pokuri 100 % CPU... Detelfone je npr. "zlat primer".
frown-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Zdaj je torej problem ali v tem, da imajo strani napacno dolocene encodinge ali pa da ima FF3 kaksen bug s tem v zvezi.
Ali pa si kaj narobe "nastavil". Jaz namreč že deset let nisem nič "nastavljal fonte". Pa vse dela. (razen 1% web sajtov, ki so narobe; polovica webmojstrov jih popravi takoj po opozorilu).

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Saj jaz tudi ze od prve instalacije FF na tej masini nisem nicesar nastavljal. Zlasti pa nikoli nisem tikal nicesar na temo fontov v FF.
smile-1.gif

Do nadaljnjega krivim FF3 - sploh zato, ker so ponekod le posamezni odstavki cudni (najbrz kak nov feature, da imas lahko en odstavek po arabsko, drugega po kitajsko, tretjega po amerisko...). Si moram prav zacahnati, ko naslednjic naletim na kaj takega, da malo prechekira se kdo.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Sem uporabil iskanje in najdu to temo.

Mam problem, k mi že pošteno najeda živce.

Ko kliknem na nek link s srednim klikom, mi v veliko primerih odpira več enakih tabov namesto enega. Enako velja če kliknem s srednim knofom mi briše več tabov hkrati. Ne vedno, vendar preveč pogosto.

Kakšna ideja?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Meni je pa v verziji 3.0.3. začel srati da si ni zapomnil gesel na forumih, zdaj pa inštalaciji 3.0.4 je pa isto. Kaj naj naredim? Stvar je že zelo nadležna.

Podobne teme