Firefox 3.0 Beta

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.339
303
83
39
Ljubljana
Je že kdo probal Firefoxa 3.0 beta?

To se povsem ločeno inštalira, tko da moram potem pobrisati prejšnjo verzijo ffja?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.0b1/releasenotes/#install

tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni je inštaliralo povsem ločeno (je pa trenutno Beta 5). Jaz uporabljam že od prvih alpha verzij (že nekje leto pa pol) in je skoz boljši - so pa res verzije za testiranje, ker vsake toliko kaka funkcija ne deluje, potem pa je naslednji dan že popravljeno (popravki so vsakodnevni, včasih tudi 2x na dan).

djole

Zelenc'
3. sep 2007
12
0
1
Kako to, da ta beta ni prevedena v slovenščino? Prevedena je že v štirideset jezikov.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.552
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Instalira se ti posebej, pobere pa vse nastavitve in add-in od stare, če seveda so. Lahko tečeta vzporedno, samo če imaš nastavljeno čekiranje da je FF tvoj privzeti brskalnik, se bo pač bunil, ker je privzeti 2 ne 3 ali obratno.
Dela bolje, bistveno hitreje. go4it

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Mnei se verjetno splača, zadnja verzija ki jo mam vsake toliko časa zmrzne vrstica z URL-ji, pomaga samo da ugasnem in na novo zaženem Mozillo

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.534
443
83
Uporabljam ga od beta 2 naprej. Omembe vrednih hroščev nisem našel. Bonbončkov je kar nekaj zadeva pa je tudi dokaj hitra.

B3 je imal nekaj težav z brisanjem shranjenih vsebin. Kdor PC ugaša oz. vsaj zapira programe tega verjetno ni niti opazil. Po nekaj dneh je začel jamrat, da mu je zmanjkalo pomnilnika in je zmrznil.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Sedaj sem si ga namestil im imam dva vprašanja:
1. Je mogoče home premakniti tja, kjer je bil v prejšnjih firefoxih in ne v orodni vrstici za zaznamke?
2. Pozna kdo alternativo dodatkoma ReloadEvery in FireFTP, ki delujeta v 3.0b4? Ali pa morda kakšen compatibility pack?

Sedaj pa še imam vprašanje, ki se ne tiče direktno najnovejše verzije: Obstaja kakšen extension, ki zamenja text na strani? Torej če bi mu jaz dal naj menja text Forum v lala, bi od zgoraj pisalo lala . Predstavi.Se . Banka!

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Odprl sem star firefox, ga zaprl in nato odprl novega in se mi je home button čudežno gor premaknil. Extensioni še vedno ne delujejo(manjka compatibility mode) , in če dam organize bookmarks so vsa polja prazna. Še veliko bo treba dodelati, mozilla!Škoda tudi, da ni prevoda sedaj, ko sem se navadil na slovensko verzijo!

EDIT: Odkril sem način, kako uporabljati stare extensione! Zgoraj v browser napišite about:config, nato kliknite na gumb i will be careful, desni klik new --> boolean kot ime napišite
Koda:
extensions.checkCompatibility
in dajte nastavitev false. Nato reštartate minefielda!

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:

1. Je mogoče home premakniti tja, kjer je bil v prejšnjih firefoxih in ne v orodni vrstici za zaznamke?

Desni klik na menubar, Customize, potem pa potegni knof Home na staro mesto

Drugace pa beta4 caruje, fajn so porihtali delo z pomnilnikom, ne rabim zapirat browserja vsakih par ur

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Drugace pa beta4 caruje, fajn so porihtali delo z pomnilnikom, ne rabim zapirat browserja vsakih par ur
Delo s CPU-jem so tudi porihtali ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mislil sem tole : Bug 266627 – firefox freezes 3-10 seconds every time i open a link in a new tab with middle click or strg-click

Bo počasi že 4 leta star ta bug...

Nazadnje urejeno: