Firefox 3.0 Beta

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Kao beta ime pomojem
A ve kdo zakaj se mi sedaj noče FF(stari ne beta) nastavit za privzetega? Čeprav dam da, ko me vpraša, če želi biti privzeti ostane IE privzeti!Pred namestitvijo bete je bilo vse ok, odstranitev ne pomaga!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
mah ta minefield je kr neki - verjetno kakšen nateg! sm ga odinstalliral, in zraven lepo pobrisal vse nastavitve starega!

zdej imam firefox 3 beta 4...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mah ta minefield je kr neki - verjetno kakšen nateg! sm ga odinstalliral, in zraven lepo pobrisal vse nastavitve starega!

zdej imam firefox 3 beta 4...

rolleyes-1.gif
Minefield ni noben nateg, pod tem imenom ga razvijajo, kao minsko polje, ker še ni vse zrihtano.

In ŠE ENKRAT: zunaj je Beta 5, ne vem al zanalašč vsi Beta 4 (kjer še marsikaj ni porihtano) gor mečete al kaj
stupid-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
kje se pa sploh najde beta verzije na njihovi domači strani? jest sm že 4 z googlom našel!

a v petki je pa vse poštimano?

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.616
716
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
In ŠE ENKRAT: zunaj je Beta 5, ne vem al zanalašč vsi Beta 4 (kjer še marsikaj ni porihtano) gor mečete al kaj
stupid-1.gif
ne-ne-1.gif

Tisto ni končna beta 5, ampak razvijalska verzija bete 5, ki se dnevno spreminja.
In nikakor ni priporočljiva za laike.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej tisto je tudi uradna spletna stran
tongue-1.gif

Je pa res, kot pravi Matko - tisto je delovna Beta verzija, ki jo ''ne upajo'' dat javnosti. No, spremenjenih in popravljenih je kar nekaj zadev, update pa vsak dan, včasih tudi 2x, tak da res delajo na projektu.

Jaz v glavnem uporabljam Minefield že kako leto in pol (če ne celo 2 leti) od Alpha 2 naprej, pa mi do zdaj ni še nič crknlo, šteknlo ali da bi recimo bookmarki izginli. Se pa da to verzijo normalno poleg v2 laufat.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a se še komu dogaja, da se firefox ne ugasne do konca? npr že 2x se mi je zgodilo da sem okno zaprl, potem npr pogledal film in še 1x zagnal FF, pa mi napiše daje FF že prižgan in da ga naj najprej ugasnem, če hočem novo okno odpret
confused-1.gif
uporabljam pa beto 5 verzijo

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Men se zapre brez problema.
Moti me edino ker zgodovina obiskanih strani ni narejena po dnevih ampak vse skupaj(edino če jaz neznam naštimat), drugače je pa fajn.

Nazadnje urejeno: