Film "sramota"

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ker sem zadnji in ker sem fejst poba

Ej, ampak ste res modeli.
Sploh se nisem postavil na nobeno stran. Ne na rdečo ne na belo. Samo komentiram film, ki si ga je lahko ogledal vsak izmed vas, Vsak. Ampak vi takoj po men. Samo film komentiram, ki prikazuje krivico in prakso slovenskega sodstva, vi ste začel pa spet po men kozlat. Kot, da sem jaz film naredu.
Človk ne more verjet, da se vi, ki se izdajate za brezbrižne do zgodovine, češ, mi gledamo naprej, boli nas za nazaj... potem ob taki stvari tolk znorite. In norite name.
Kaj sem jaz pri tem filmu kriv že?

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Problem tega filma, je da je zelo enostransko prikazan. Kontra argumentov praktično ni. Zgodba je predstavljena tako, kot jo pripoveduje obtoženi. Na podlagi tega jaz ne morem sklepati, a je dejansko kriv ali ne. Po vaških gostilnah pa itak vedno kroži miljon zgodbic.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.853
2.147
113
Ne rabiš sklepati, dvakrat je bil oproščen, enkrat po krivem (dokazano) obsojen.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Oproščen je bil, ker ni bilo dovolj dokazov. Obakrat. Kar ni isto, da so dokazi, da tega ni storil. Edini dokaz bi naj bil, da ga je nekdo videl nekje drugje.

Sej pravim, ne poznam okoliščin. Pravim samo, da je film zelo slabo narejen.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
dune dokazano NI kriv. to je fakt. bil pa je po krivem obsojen.

pa da ne bo samo o komunajzerjih

v USA tudi kakšnega teminalno "cepijo" ali pa malo na štrom prklopijo po krivem...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.689
113
O temu Uherniku je že pred leti bilo po TV, ker sem gledal. Lahko da je bil Tednik. Če se prav spomnim je tip nekje iz Bele krajine.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Možno. Saj pravim, da ne poznam primera. Vem samo to kar sem videl v filmu, kjer je bilo vse skupaj zelo enostransko prikazano.

Dober primer neodvisne raziskave umora je na primer podcast serial . Ni video, samo audio. Samo se splača poslušat.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
O temu Uherniku je že pred leti bilo po TV, ker sem gledal. Lahko da je bil Tednik. Če se prav spomnim je tip nekje iz Bele krajine.

No, mogoče stardec še ni imel takrat TV
evil.gif