No ja, pravi storilec bi si opral roke tudi če storilca nebi našli. Tako da jaz mislim da je šlo za sodno zmoto, seveda pa je policija rada vidi da reši primer, in naredi vse da najde krivca ali "krivca". Ni danes nič drugače.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Daj model ne seri!Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aha,... torej se ena tema za v podforum belirdeci...
Tukaj ni bilo belih. Bili so samo rdeči. Uhernik je pa najebal zarad njih, ki ni bil ne bel ne rdeč. Oziroma je še bolj nahebala familja in otroc. Me zanima kako bi ti odreagiral, če bi teb rdeči za 9 let zaprli fotra tako malo na suho, samo za to, da bi se pravi storilec, oziroma pravi naročnik zločina opral krvave roke, .
Saj človek ne more verjet kolk ste eni privoščljivi, da se drugim krivica dela, oziroma se vam, kao hebe za to. Kao, vi gledate samo naprej.
Poglej si film pol pa lapaj al pa tiho bod in ne svinjaj teme!
Pri zadevi Uhernik in pri zadevi Kramberger je vendarle treba vedet, da sta to različni zadevi.Citat:
Uporabnik membrain pravi:
No ja, pravi storilec bi si opral roke tudi če storilca nebi našli. Tako da jaz mislim da je šlo za sodno zmoto, seveda pa je policija rada vidi da reši primer, in naredi vse da najde krivca ali "krivca". Ni danes nič drugače.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Daj model ne seri!Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aha,... torej se ena tema za v podforum belirdeci...
Tukaj ni bilo belih. Bili so samo rdeči. Uhernik je pa najebal zarad njih, ki ni bil ne bel ne rdeč. Oziroma je še bolj nahebala familja in otroc. Me zanima kako bi ti odreagiral, če bi teb rdeči za 9 let zaprli fotra tako malo na suho, samo za to, da bi se pravi storilec, oziroma pravi naročnik zločina opral krvave roke, .
Saj človek ne more verjet kolk ste eni privoščljivi, da se drugim krivica dela, oziroma se vam, kao hebe za to. Kao, vi gledate samo naprej.
Poglej si film pol pa lapaj al pa tiho bod in ne svinjaj teme!
Pred leti so tud nekje na obali našli posiljevalca, ki je znal natančno opisat, kako se je izživljal nad žrtvijo, potem pa dnk ni štimal, kako bo z Novičem se tudi še ne ve, tud baje ni dokazov. uno babo so tudi obsodili na 30 let, pa potem oprostili, balkanske bojevnike oprostili.....
Pri Krambergerju je drugače, on je bil medijska osebnost, kandidat za predsednika, bil je na očeh domače in tuje javnosti, če nebi našli krivca, bi trpel ugled policije, pa razširjale razne teorije kdo ga je..... za enga nn dolenca se pa nebi noben sekiral, če nebi našli morilca, razen lokalnih kriminalistov, ki bi imeli slabšo statistiko rešenih primerov.
Skratka, če so hoteli koga zaščititi, jim nebi bilo treba Uhernika namočit. - za razliko od Krambergarja
Pa si film oglej! Pa potem povej kaj je po tvojem izmišljeno. Jaz sem ga gledal. Verjamem, da ni vsega za verjet. Ampak pameten človek zna izluščiti bistvo. Kdor hoče, bo v filmu razbral ,kaj hočejo v filmu povedat.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Nisem gledal filma, ker če še ne veš, je film velikokrat narejen po načelu fikcije, zato ni vsega za verjeti, kar ti pokazejo.
Drgač sem pa seznanjen s to zadevo prek drugih virov in imam tudi svoje mnenje..mnenja sem tudi, da si ti nekako čudno dobro obveščen, kaj naj bi se takrat dogajalo.
Na kratko: če veš (veste), kdo je morilec, ga moraš naznaniti, drugače si (ste) smatrani za osebe v sostorilstvu. Nobeno sodišče ne bo prisluhnilo tvojim floskulam o rdeči, belih ipd..če kaj veš, si dolžan povedati. Če si pa izmišljuješ kot ponavadi, pa raje nehaj plozati po alterju take stvari, ki so zelo resne..
Še dobro da je po TVOJEM mnenju.Citat:
Film "sramota" je po mojem mnenju zelo dobro narejen.
Film je bil na SLO1 predvajan šele pred cca 10 dnevi. MIslim, da se je film delal 2 leti nazaj. Prej se ni dalo pogledat, če pa filma še prikazovali niso. Razen nekaj mesecev prej v kinodvoranah.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ne seri. Teb sam paše, glede na tvojo ideologijo. Zadeva je pa že stara. So ti šele sedaj povedali, da jo poglej?
malo si ti videl v življenju. Probal si lahko, samo kaj. Videl pa tud pomoje ne velik. Lej kakšno neumnost si SPET napisal. In ti se imaš za kredibilnega. Pišeš: Tvoj sosed je imel penzijo, brez enega dneva službe. potem pa napišeš, da je deloval je do svoje smrti.Citat:
Sem pač nekaj v življenju probal, doživel in videl. Imel sem soseda udbovca, ki je prejemal 1700€ borčevske pokojnine. Penzija, brez enega dneva službe.
Pred dvema letoma je umrl, deloval je pa do svoje smrti. Torej 2 leti nazaj.
Še enkrat ti napišem ZADEVA JE STARA. Če so pa film zdaj nardil, pa zadeva ni nič novejša.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Film je bil na SLO1 predvajan šele pred cca 10 dnevi. MIslim, da se je film delal 2 leti nazaj. Prej se ni dalo pogledat, če pa filma še prikazovali niso. Razen nekaj mesecev prej v kinodvoranah.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ne seri. Teb sam paše, glede na tvojo ideologijo. Zadeva je pa že stara. So ti šele sedaj povedali, da jo poglej?
Torej, to niti ni tako stara zadeva.