Jaz v tej temi sprašujem in gvorim o filmu "sramota", ti pa v tej temi govoriš o meni in o snečerju.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
spammer navadn, kot snecer in ostala njihova liga.
A nisi ti pisal, da se greš obesit ali nekaj takega, ker ti je na alterju takoooooooooooo hudo???Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A je mogoče kdo od vas gledal igrani film SRAMOTA ki je bil narejen po resničnem dogodku? Film je bil predvajan v kinodvoranah in celo na SLO1
Odraz slovenske sodne prakse.
Ironija vsega tega pa je, da se ljudje domačini še danes ne upajo povedat kdo je resnični morilec. Čeprav vedo.
Daj model ne seri!Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aha,... torej se ena tema za v podforum belirdeci...
Se mi je zdelo, da bo tebe ta tematika zanimala. Ker si s pravega gnezda. To so bili tvoji "kolegi".Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In kdo od tvojih "kolegov" je skomandiral, da so namočili Uhernika?
A da je veliko bavbavov pomrlo? Mogoče res. Ampak udbovci pa še niso pomrli. To ti zelo zelo dobro veš.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Nekak ne verjamem, da ste se rdeči na dolenjskem spustili tako nizko..torej, če veste, kdo je bil likvidator, zakaj ne poveste organom- v demokraciji se pa ja nimaš več kaj bat. Veliko bavbavov je pomrlo, ostali ste pa prestopili k tačrnim. Razen, če se držite tega, da se kompanjonov ne ovaja..
Lepo da veš.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Stardec@ v tvojih temah vedno znova ugotavljam komu so namenjene,Politika je res huda stvar samo če se ponvlja iz teme v temo je še toliko hujše nič ne mine da nebi odpiral zadeve iz vojnih ali povojnih časov, nisem moderator vendarle smatram da si zrel za odpis, kaj pa bojo na to porekli drugi je njihova stvar.