Fifth gear Europe in Žiga Colja

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.522
1.122
113
Ker je ravno Silvestrovo in ste vsi spravni in kako je Colja fant od fare bom pa še jaz dodal mnenje.

Colja je bizgec zaradi katerega bom prestavil program, če ga bom slučajno zagledal na TV.

Tista s Stevom Buschemijem pa
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ampak velikoljudi pa bo vseeno gledalo ker večina gleda avtomobile in ne voditelje no vsaj jaz sem tak moških skoraj ne opazim če je pa kaka ženska pa tut to opazim!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
+slovenec v FG
+lepo narejen prispevek

-antipatičen tip
-ne paše v ta avto (to vozijo ugledni gentlemani ne pa taki mulci)
-naglas + sam ton njegovega glasu

Če bi ga dali testirat kakšno Imprezo (al ap tud recimo Ferrarija) bi bil vtis verjetno boljši...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Siol profesionalen? Res je, da se imajo priloznost vsest v vsak avto ampak so zame dalec od profijev. Sem zadnjic gledal video o aktivnem tempomatu. Mene bi bilo sram v kamero povedat, ne, avto ne spelje sam in to objavit na portalu.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mah proti drugim kekcem so korak dalje, v mislih sem pa imel predvsem odnos do dela in ne vsebino prispevkov. strokovnost je seveda druga zgodba.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Siol profesionalen? Res je, da se imajo priloznost vsest v vsak avto ampak so zame dalec od profijev.
Glede profesionalnosti: če samo šport pogledamo, osebno isto ne vidim kakšnih profesionalcev v Sloveniji, kar se tiče smučanja, košarke, waterpola,... pa se jim isto po definiciji reče profesionalci. Če primerjaš skoraj vse naše športe s svetovno špico, je v večini neka srednja žalost. Podobno bo s primerjavo FG ali TG z našimi avto oddajami. Kar še ne pomeni, da so zanič, samo navajeni smo boljših.
Sicer pa je meni tudi rahlo negledljiv, njegov glas preveč vleče na, ne vem, toplovodarje?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
mogoče so videli njegov test s poršom pa so mu jarje nekaj bolj uglajenega dali vozit
evil.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Pa niti ni bla slaba reportaža. Jst mu sam rečem svaka čast, da se je prerinu do FifthGeara.
smile-1.gif

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
evo še moje mnenje o Colji:

ja, model je antipatičen za poslušat in gledat (kar je rekel Frank Caliendo za Busha, velja zanj, zgleda kot da ves čas gleda naravnost v sonce).

Mu je pa potrebno priznati nekaj stvari, ki ste jih že omenili, to je vztrajnost, prodornost...
Mene je najbolj navdušil ko je objavil nesrečo, katero bi lahko z lahkoto prikril, in nam vsem pokazal kaj se zgodi, ko si koki za volanom.
Še bolj pa me je navdušil, ko je šel testirati Spykerja in je, mislim da, lastnik ponorel ko ga je videl, da vse kar zna je odnašanje zadka in ga vrgel iz avta in sam pokazal česar je avto zmožen. Kapo dol, da je pokazal tudi to!

Sem se pa že vprašal zakaj ne stopi za kamero in prepusti nastopanje nekomu, ki je bolj zgovoren in normalnejši za pogledat. Pa sem se spomnil na Osmi potnik, kjer so namesto njega vodile "kokoši". Bljak!

Tako da, kakovost prispevka ni v tem kako izgledaš in govoriš, ampak v tem kako in kaj nam pokažeš. In Colja nam je za naš trg pokazal veliko!

Želim pa si, da bi pokazal več inovativnosti, ker prispevki so copy -> mix -> paste od TG in FG.

Pa veliko sreče, mu še želim pri njegovem delu!

MarjanTercelj

Zelenc'
1. nov 2013
4
0
1
5 let kasneje:

Žiga Ciga mi je še vedno dolžan denar, ker sem mu zmontiral 2 prispevka v angleščini, s katerimi je uletel na 5th gear. Pa nisem edini, ki mu je dolžan. Toliko, kaj se skriva za bliščem, ki ga igra in prodaja, nima pa za burek.

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Kak teden nazaj je s prijateljem nakupoval v Mercu Šiška. Čisto isti in nezgrešljiv kot par let nazaj na TV. Po vozičku sodeč ravno reven ni ..