Ferrari v morju

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
na pošten način ne morš do tok keša sploh z avto odpadom, to je jasno
wink-1.gif

Ah zakaj pa ne, sej k prides knjemu po kaksen del, in takih strank je veliko dnevno nobenemu ne izda racuna, torej?

tudi med drugim ja, mislim da ma na printerju tok praha, da ga morš z šaflo dol metat
wink-1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.451
576
113
Mene je tut tale Samo pred leti kar dobro okol prnesu. Prodal menjalnik, ki ni pasal (zanga je očitno menjalnik za neko znamko enak za vse tipe vozil). Ko sem ga pa poklicu, se je pa govoru, da sm zihr uniču menjalnik, pa da ga hočem zdej zamenjat... Tko, da sem takrat lepo ostal brez 30 000sit
frown-1.gif

Sam glede na to, da sem podobne storije bral na avtomobilizmu, se res čudim , da mu biznis še vedno tako dobro lavfa??

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
398
83
Las Vegas
... ja samo je slikca vseeno atraktivna
evil.gif
ni vrag da je ne bo nekdo napopal enkrat v eno ppt prezentacijo ...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Se spomnimse ko so tolarji bli
Mareo je kupo za 80 jurjev. Motor prodl za 120 , meni bremze za 25... ostal mu je pa se cel avto

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Se spomnimse ko so tolarji bli
Mareo je kupo za 80 jurjev. Motor prodl za 120 , meni bremze za 25... ostal mu je pa se cel avto
Jaz se lokalnega peka spomnim... moko kupil za 15 centov, meni prodal kruh za 1.5€...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kaj je kel slabega..imet dvorisce in kupovat razbitine..iz cele evrope.
a ima tudi kakšne ladijske kontejnerje na dovrišču.
Baje je sedaj posel takilih tičev to, da avtom odstarniš stekla in streho, zapakiraš v kontejnerje in pošlješ zamorcem. Seveda ne free. Če pa so gume še kakkšne uporabne pa znajo tudi 13" gumo stlačiti v 15-16 colsko in grejo v kontejner na sedeže.
Oni tam dol lepo streho nazaj prišvasajo, zmontirajo stekla. pa še kpl rezervnih gum dobijo za stroške prevoza in nekaj drobiža. Raznih homologacij in registracij pa itak ne poznajo.
sicer je to rekla kazala, ampak nekdo je moral priti na idejo o tej zgodbici in najbrž je kaj resnice v tem.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kaj je kel slabega..imet dvorisce in kupovat razbitine..iz cele evrope.

kot je blo omenjeno. računa ni dobil ne oni za mašino ne jaz za bremze. potem je tu še 80% avta za prodat blo. avti so ležali na travniku za bajto brez kakih lovilcev lja na vrhu brega.

uglavnem na pošten in korektn način nemoreš z odpadom tako zaslužit ne

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
res je, zadevo je sicer malo moderniziral, vse asvaltiral, zbetoniral itd, vendar mu raznorazni deli še vedno ležijo vse naokrog.....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
na pošten način ne morš do tok keša sploh z avto odpadom, to je jasno
wink-1.gif

Ah zakaj pa ne, sej k prides knjemu po kaksen del, in takih strank je veliko dnevno nobenemu ne izda racuna, torej?

Zanimivo je to, da mu ni se noben prijazni sosed priklical davcne za vrat.