Ferrari Tunisia

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.247
11.196
113
kod Džej-Zija
Še dobro, da ne bo, ker je to ravno tako butasto kot ludizem. Vsaj prodali bi robo in dobili kaj denarja, ne pa, da se vse uniči.
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, in kdo bo določil, kako se razdeli znesek??

sej na tadrugem videu so vsaj gume pa feltne pobrali...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah... vlada kar naj dela, samo smo mi ljudje taki, da ne bomo nič naredili...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
ne tako dolgo nazaj sem gledal posnetek, ko so uničevali mafijska vozila.

Mislim, da je bilo nekje v Južni Ameriki...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.247
11.196
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, in kdo bo določil, kako se razdeli znesek??

sej na tadrugem videu so vsaj gume pa feltne pobrali...

Kaj pa imajo od tega, da so vse uničili in razbili? So imeli vsaj minuto zadoščenja? Ne verjamem. Kaj češ, ko množica ponori, običajno ni razuma zraven.
crazy1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To je primer klasične anarhije.
Zdaj pa verjetno vsakega od sodelujočih v izgredih žuli, zakaj sem razbil npr. tisto sliko ali vazo... itd., raje bi jo vzel domov.
Zmagovalec je pa itak ta z bagrom in 599 na vilicah. Ampak kaj, ko ga ne bo smel na cesto zapeljat.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pa kakšna dražba, če je drhal v parih urah vse razbila?
Kdo pa naj bi razpisal dražbo, če ni bilo vlade, še vojska je potegnila z razbojnki.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
po drugi strani pa - kaj pa država dela drugega kot uničuje? sicer človeška življenja in jih spravlja na rob ... mogoče jih samo to zaboli ...

enkrat se spomnim, sem srečal enega prepotentnega hondaša - me je skoraj povozil, pa mi odvrne, da moram pazit, da honda se ne ustavi kr tako zarad enega pešca ... pa sem mu rekel, da je [censored], ga ni prizadelo, pa še naprej Honda gor, Honda dol - sem malce bolj grobo prijel za njegovo Hondo, je začel pa malce drugače piskat ...
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.270
16.561
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sem malce bolj grobo prijel za njegovo Hondo, je začel pa malce drugače piskat ...
wink-1.gif

kako je pa to zgledal? si jo zagrabil za stransko ogledalo ali si mu jo začel žalit?
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

jest mislim, ko je človek na koncu z živci in totalno popi.zdeva zarad vlade mu je bolj vseeno kaj razbije, važno da nekam sprosti svojo jezo. Briga njega, koliko je tisto vredno.

In mogoče se bo kakšen politik tam prestrašil, in probal zadeve naprej vodit malo drugače.

Sej njim verjetno ni tako lepo kot nam, k iz toplih stolov tipkamo po forumu... hočem rečt, da jih čist razumem.

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
43
aplauz.gif

Čisto prav so naredil. Če bi pa kdo vazo ukradel namesto je razbil bi ga pa še zalotl ko bi jo prodajal in bi ga za nekaj let v zapor spravl. Ja če tovarne kradeš si "top manager" če pa šrauf ukradeš si pa največji kriminalc.
Scenarij se bo pa slej ko prej ponovil v vseh državah kjer imajo enako stanje kot je pri njih in kakršen je pri nas.