Pojma nimaš.Noben reno vec nima meckine masine
Pojma nimaš.Noben reno vec nima meckine masine
Kje je bilo govora o 1.6 dci mašiniGovora je bilo ob1.6 dci reno masini, katera se vrti v ½ meck na cesti, tam nekje od leta 2015 dalje. Ne vem pa ce jo se imajo. Kateri merc motor pa naj bi bil v renoju?
Ima ta nov conquest.Noben reno vec nima meckine masine
Tam kjer sem napisal da je v 50 posto meckah reno masinaKje je bilo govora o 1.6 dci mašini
Ima ta nov conquest.
Mečkino, katero pa vpraši na renojev servis, nisem ti jaz strokovnjak za mečke vem pa da jo ima, ker sem ga imel na testu in so tako dejali na renoju. Če tam lažejo potem lažem tudi jaz.Katero?
Pozabi na stare kripe, to je zgodovina, no za nekatere je premija..Mečkino, katero pa vpraši na renojev servis, nisem ti jaz strokovnjak za mečke vem pa da jo ima, ker sem ga imel na testu in so tako dejali na renoju. Če tam lažejo potem lažem tudi jaz.
conquest stara kripa res da je kripa, ni pa stara. So pa not stare mečkine mašine to pa ja.Pozabi na stare kripe, to je zgodovina, no za nekatere je premija..
pa ni renojev motor, ampak sodelovanje, sam motor v meckah ima komponente ki so samo na meckah, ni to ISTI motor.
A ti to kr mal sam s sabo A mi lahko pokažeš kje si napisal da je to 1,6 dci mašinaTam kjer sem napisal da je v 50 posto meckah reno masina
Nikjer. Splosno znano pa je da ko reces reno v mecki je to 1.6 dizel, saj je bil v A, B, C, CLA, GLA, GLB, dostavniki.... Skoraj 10 let.A ti to kr mal sam s sabo A mi lahko pokažeš kje si napisal da je to 1,6 dci mašina
1,6 ali 1,5?Nikjer. Splosno znano pa je da ko reces reno v mecki je to 1.6 dizel, saj je bil v A, B, C, CLA, GLA, GLB, dostavniki.... Skoraj 10 let.
OK. V redu. Mi je vse jasno...pač na tem področju nimaš pojma. Se zgodi.Nikjer. Splosno znano pa je da ko reces reno v mecki je to 1.6 dizel, saj je bil v A, B, C, CLA, GLA, GLB, dostavniki.... Skoraj 10 let.