Kaj je to: na zaupanje.
Jih je kar nekaj s takim statusom na plačilni liste sedanje vlade!
ni razpisa, ni delovnega mesta, ampak zaposlitev se vseeno najde.
to je zahvala za kaksno uslugo iz preteklosti.
me pa zanima, kdo je takim sef.
Kaj je to: na zaupanje.
Jih je kar nekaj s takim statusom na plačilni liste sedanje vlade!
Šefi ponavadi ukažejo kaj je treba delati. Ti ne delajo NIČ!
Ti si diplomant teh fakultet da veš kaj učijo?Da ti ne bo treba ugibat kaj morda bi bilo in kaj morda ne:
- vsi (!) asistenti evropskih poslancev z desnega pola so diplomanti jambrekovih "fakultet". Mimogrede, to so "fakultete" na katerih diplomiravajo grimsovi naci šupki, toliko o sposobnosti.
- vsi (!) so otroci politikov.
Klicaj pomeni, da izjem ni.
Šef jim je ta ki jih je zaposlil na zaupanje. To je kader ki ga ta nujno rabi (ali pa misli da ga rabi)ni razpisa, ni delovnega mesta, ampak zaposlitev se vseeno najde.
to je zahvala za kaksno uslugo iz preteklosti.
me pa zanima, kdo je takim sef.
dej že odnehaj Presneto butl kretenski.ja ni whatever. so različni subjekti, ki delujejo različno.
In zato je rupar nabil potne stroške, ker je tako najlažje potegnit denar iz društva. Ne moreš pridit do blagajnika, pa mu rečt, dej mi 2k € dvigni iz računa, pa mi daj denar.
Vem da si prelen še za naslov programa in predmetnik prebrat, pa te bom vseeno vprašal. Si ti diplomiral na fdv ko si se delal norca iz diplome o bureku? In ostalih diplomah s fdv in filofaksa. Naci šupak je za diplomo naredil intervju z grimsom. Lahko bi ga tudi s kravjekom, je popolnoma vseeno, saj je plačal.Ti si diplomant teh fakultet da veš kaj učijo?
Sem pogledal predmetnik "jambrekove" fakultete. Imaš pravo, rimsko pravo.... Ali pa management in osnove arhitekture osnove komunalne infrastrukture Zanimivo knede.Vem da si prelen še za naslov programa in predmetnik prebrat, pa te bom vseeno vprašal. Si ti diplomiral na fdv ko si se delal norca iz diplome o bureku? In ostalih diplomah s fdv in filofaksa. Naci šupak je za diplomo naredil intervju z grimsom. Lahko bi ga tudi s kravjekom, je popolnoma vseeno, saj je plačal.
Ti z bagrom guglaš? Nagradno vprašanje, lahko si pomagaš tudi z digibutlom b81, da vpraša chatgpt. Pazi:Sem pogledal predmetnik "jambrekove" fakultete. Imaš pravo, rimsko pravo.... Ali pa management in osnove arhitekture osnove komunalne infrastrukture Zanimivo knede.
Kdo je način supek?
Ja, moj caterpillar ima direkten Link do Googla.Ti z bagrom guglaš? Nagradno vprašanje, lahko si pomagaš tudi z digibutlom b81, da vpraša chatgpt. Pazi:
Arhitekt, komunalni inženir ali pravnik, kateri od njih je diplomiral z intervjujem z grimsom?
Ker smo v digibutalah je odgovor lahko samo 1 ali 0.
Sem Googlal pa nisem našel diplomske, zato sem prosil tebe. Bi jo rad prebral.Lahko ti kvečjemu obrišem peno z ust. Malo po izboru bi sam guglal tisto kar ti paše, kar ti ne paše ti bom pa jaz. Šur. Kaj bi sploh rad? Rekel sem da noben asistent evroposlanca ni tam po sposobnosti in da je možnost da random človek dobi to službo s prijavo na razpis nula (nič).