Pa sync muzike (Spotify) in pa mislim da tudi FW. A zre energijo baterije.Kaj je fora wifi-ja? Samo to, da se ura sinhronizira s connectom tudi, ko telefona ni v bližini? Precej bv; še vremena noče updejtat, če telefona ni blizu.
Pa sync muzike (Spotify) in pa mislim da tudi FW. A zre energijo baterije.Kaj je fora wifi-ja? Samo to, da se ura sinhronizira s connectom tudi, ko telefona ni v bližini? Precej bv; še vremena noče updejtat, če telefona ni blizu.
Bodi pozoren kako deluje višinomer. Pred vsako aktivnostjo ura umeri višinomer (nastavitev samodejno) na podlagi GPS signala in barometričnega senzorja. Ni več potrebno umerjanje ure.Zelo sem se veselil podatka o višini, vendar… Uro sem umeril pred štartom na Grintovec in se je ves čas motila za cca 80m. Kr neki.
Ni problema, to so navodila, ki sem jih prejel:
Bodi pozoren kako deluje višinomer. Pred vsako aktivnostjo ura umeri višinomer (nastavitev samodejno) na podlagi GPS signala in barometričnega senzorja. Ni več potrebno umerjanje ure.
Pri meni so sedaj odstopanja do 3 m in med aktivnostjo deluje v redu. Meni je Garmin zamenjal uro prav zaradi nepravilnega delovanja višinomera, sem se pa moral kar potruditi, da sem to dosege , so me prepričevali, da je to v redu ( Garmin Slovenije, prodajalec, ura je bila v garanciji). Sam nato preko neta kontaktiral Garmin US (sem se pač prijavil kot , da sem z Aljaske) , ki me je preusmeril na Garmin UK za Evropo. Poslali so mi navodila za test ure, na kar so ugotovili , da je potrebna zamenjava ure. Zamenjava je bila izvedena na Garmin Slovenije.
Na uri je sicer vse ostalo delovalo v redu, samo višini so me jezile, glede na ceno je neumno, da nekaj ne dela kot treba.
Po telefonu ne urediš nič.Imam enak problem z višinometrom kot si ga imel ti.Kontaktiral sem Garmin EU v UK.Tudi jaz sem jim moral poslati sliko ure v testnem načinu.Odgovorili so mi da je ura defektna in da naj kontaktiram Garmin Slo za menjavo ure.To sem tudi storil ampak serviser mi je po telefonu zelo arogantno dejal da morajo uro najprej preveriti in da verjetno ni nič narobe z njo.Kaj naj storim?
Seveda se umirijo, pri F3 so se po dobrega pol leta, podobno pri F5. Dvomim, da bo F7 že naslednje leto, bo pa takrat F6 najverjetneje že brez večjih problemov.Se kaj ti problemi oz ti porodni krči umirijo ? Ker to ko berem tukaj in tujih formih me mine,da bi kupil Fenixa 6 ... Upam da bo z naslednikom drugo leto kaj boljse.
Se kaj ti problemi oz ti porodni krči umirijo ? Ker to ko berem tukaj in tujih formih me mine,da bi kupil Fenixa 6 ... Upam da bo z naslednikom drugo leto kaj boljse.
Seveda mora bit v garanciji.Sem pozabil povedat da se gre za fenix 5x plus sapphire, kupljena preko ebaya iz Italije,ura je stara 3mesece potemtakem je še v garanciji?