Fengcheng trgovanje omrežje - vaši izbiri!

mdfdf

Zelenc'
20. jul 2011
1
0
1
Tukaj predmetov, en dolar, kar brezplačna dostava!
Pravkar sem začel nekateri ne verjamejo, pa je res! Všeč mi je deliti srečo z drugimi! Pridi sem, dragi prijatelj!
http://www.winddeal.com

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
讓我先走狗的屁股強姦。

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Mater no... če lahko cenzurirate povsem uporabne besede kot so [censored], [censored] itd., zakaj mu ne morete na ta widdeal upalit?
confused-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Bolj sem mislu, če se da kakšno cenzuro nastavit, da briše cele poste.

EDIT: Pa captcha uvest. pri registraciji

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj je z unimi kodami, k moreš cifre pa crke vpisat? očitno se tile na novo vpisujejo... in dvomim, da so prave osebe.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ali pa IP ban na celo kitajsko nastavite
cheer.gif
Misliš, da to direkt en s svojega PC počne?
Je velika verjetnost, da gre s kakega okuženega PC-ja kakega Janeza.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
EDIT: Pa captcha uvest. pri registraciji
Je že
wink-1.gif

Danes sicer nisem preizkusil, ampak nekaj dni nazaj je bil samo en trivialen tekst, ki ga lahko prekopira tudi robotek. Captcha je tak zmazek od slike, da ga se clovek ne razbere zanesljivo v enem ali dveh poskusih, kaj sele robotek ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vemo, kaj je CAPTCHA.
Lahko tudi na registracijo klikneš in pogledaš kaj točno je instalirano.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Ok captcha sistem je zanič oz. je preveč berljiv, kot rečeno to preberejo že sodobni boti.

Konkretno tele kitajci niso boti ampak prave fizične osebe ki so plačane da posiljujejo z rekamami. Za take je kot že rečeno potrebno uvesti "nochinese rekognition", torej neko vprašanje ki ga google translate ne zna prevesti v angleščino/kitajščino (oz. se prevede narobe) in je odgovor nanje "dokaj" enostaven ampak vseeno ni ravno wikipedijski.

Vprašanja so lahko npr. v orto narečnem jeziku ali kakšni podobni spakedranščini, tipa:
- "kwa je mt prneswa Ivanu u šalc?" (odg. kava, kafe, ...)
- "kako je ime plemenitemu z veliko začetnico?" (odg. Zmago)
- "en medved, dva ???, tri medvedi" -> medveda

.. recimo dvojina mi je posebno pri srcu ker imaš malo morje možnih vprašanj in jo je nemogoče ne samo prevajat ampak sploh razumeti!
zmaga.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Sem lepo napisal, da danes nisem preizkusil. Ko sem zadnjic (to je bilo par dni nazaj), je bil navaden tekst.