fejk policist

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Pa saj konec koncev ni slaba ideja. Vsi si nabavimo kamero, lučke pa kapo in gremo jagat romune po naših cestah, da si malo popravimo finančno stanje
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.611
10.900
113
KSZ

Lepo si je zamislil in lepo, da je obiral le romune, ki so morda prej v Slo prodali fejk armanije nevednim ljudem...on pa je verjtno tudi denar pri nas zapravil, win-win situacija
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kakorkoli se bo končala ta zgodba, glavni akter, njega dni s strani nekaterih hejterjev na suxu pejorativno imenovan 'prekmurski indijanec', bo širom prekmurskih ravnic gotovo poznan po novem vzdevku - 'provida' ali pa 'premični kangler'.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
dejstvo je da se nisem oglasil ker sem bil nekaj ur brez interneta ker sem trenutno v nemciji, oziroma kot folk pravi baje v SLO v zaporu
smile-1.gif

Moram pa nekaj priznat... je pa zanimivo brat vaše teorije.. vsi komentirajo... vsi vse vedo... a nihče dejstev razen iz novinarskih rac...
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Mene pa zanima, če je res soboški indijanec osebno napisal zgornje sporočilo, ker on vem da je stalno pisal bolj ali manj slovnično, s pravilno rabo vejic, z veliko začetnico, končno ločilo. Pa "nemcijo" si brez strešic napisal, ker si želel povdariti tujino?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
dejstvo je da se nisem oglasil ker sem bil nekaj ur brez interneta ker sem trenutno v nemciji, oziroma kot folk pravi baje v SLO v zaporu
smile-1.gif

Moram pa nekaj priznat... je pa zanimivo brat vaše teorije.. vsi komentirajo... vsi vse vedo... a nihče dejstev razen iz novinarskih rac...
smile-1.gif

Edino dejstvo, ki ga ti rabis vedet je to kdaj mas zaslisanje pri preiskovalnem sodniku. Sej ves, da te ne bodo rabli prijatelji prisilno privajat.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ

Lepo si je zamislil in lepo, da je obiral le romune, ki so morda prej v Slo prodali fejk armanije nevednim ljudem...on pa je verjtno tudi denar pri nas zapravil, win-win situacija
grin1.gif

Nekaj let nazaj so podobno počeli Romuni po avstrijskih avtocestah; nato so avstrijski policisti dali na svoje avtomobile tuje tablice in jih ujeli; pri tem je prišlo do streljanja
http://diepresse.com/home/panorama/oesterreich/378828/Kommentar_Wenn-Polizisten-schiessen-und-jubeln

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
pa sej namen ni slab...marsikdo je ze rekel (in se strinjam), da bir aje pihal ob odhodu iz ostarije in se morda ne bi usedel za volan ne pa da ga 100m naprej za grmovjem caka alkotest... sam butasto je da mores placat...

enkrat je bla ena prov fajn v krilcu pa nogavickah pa smo jo v enem lokalu obletavali...pa ji sodelavec zacne po menijih v tistem alkotestu stikat...je kr prebledela..punca pac zna sam ustnik nataknit in navodila povedat. Aja pa pokasirat =)

sam ideja pa ni slaba no pomoje

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Kakorkoli že, prispevek na 24ur včeraj pa je bil smeh, eden boljših njihovega prekmurskega dopisnika. Je rekel na koncu nekaj v stilu "Tako bo moral 29 letnik sodniku pojasnjevati, da ni kradel, ampak le opravljal družbeno koristna dela".
smile-1.gif