fejk policist

I

Izbrisan uporabnik 474

Čakaj malo, jaz razumem, da si nekomu trn v peti, pa da hoče malo "obračunat" s tabo... Te malo zajebat... Ampak daj nooo, da greš naredit tak konstrukt, napizdit celo PU Murska z okolico, stvar spravit v medije (in to vse največje), podtikat dokaze... Razumem, da ti mogoče podtaknejo alkotest, al pa kako drugo foro, ampak to kar se pa dogaja pa vsekakor ne gre za zamero tipa "nategnil mi je babo"...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Čakaj malo, jaz razumem, da si nekomu trn v peti, pa da hoče malo "obračunat" s tabo... Te malo zajebat... Ampak daj nooo, da greš naredit tak konstrukt, napizdit celo PU Murska z okolico, stvar spravit v medije (in to vse največje), podtikat dokaze... Razumem, da ti mogoče podtaknejo alkotest, al pa kako drugo foro, ampak to kar se pa dogaja pa vsekakor ne gre za zamero tipa "nategnil mi je babo"...
Al pa je zadeva ušla "iz rok" in je bilo sprva mišljeno bolj potiho spelati vse skupaj.
Sam ugibam

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Brisanje tem in bananje je rahlo "nedemokraticno" ne glede na privat forum oz. forum v privat lasti! Apachija tud jaz poznam se iz casa suxa! A je kriv al ne, roko v ogenj dajem samo zase in za ljudi, katerega stevilo je enako stevilu prstom na eni roki! Jz nisem videl nobene policijske jakne ampak zgolj jezka za na jakno! Je pa res, da je sumljivo veliko podobnih zadev oz. sumljivo mi je bilo njegovo neodgovarjanje na eno zbrisano temo okoli plavih luck! V bistvu je on trdil da so prakticno vse kar so nasli res razen lamp, jakne in se mi zdi kape, ostalo je nekako potrjeno! Priznam cudno, ampak na vasi se stvari kdaj odvijajo lahko tudi drugace! Po svoje! Lahko da je koga razpizdil, a je problem ne vem vrzt na kup eno kapo pa eno lampo? Sicer pa o krivdi bodo sodili drugi, meni je v bistvu vseeno, dokler pride resnica na palno za dobro vseh vpletenih!

Ne glede na to, ali naj bi tu vladala demokracija ali tiranija, oziroma kakorkoli že nekateri uporabniki dojemajo odločitve moderatorjev, v vsakem primeru neizpodpitno drži ena stvar:
še VSAKIČ! ko se je nekoga vlačilo po zobeh in je zaprosil, da se zadeve umirijo, je bila prošnja, na podlagi nekega tehtnega razloga, odobrena.

Če koga moti, naj ga. Ampak dejstvo da bom to temo namenoma pustil odprto še ne pomeni, da se ne bo preselila v spam in nato v kanto, če ne boste nehali s spamom tja v tri krasne
zmaga.gif

Lp
Peter

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

prvič se oglašam v tej temi; novic po tvju/medijih ne spremljam redno....torej, dejte mi mal razložit:

- alter kolega ki naj bi bil policaj; JE ali NI policaj
- avto je ali ni njegov
- je bil ali ni bil v avtu
in nenazadnje, je dejansko to on ?

I

Izbrisan uporabnik 474

Sicer so to le ugibanja, ampak vseeno...

Fant rad pove, da pomaga policiji, da za njih kaj reši, da so v zelo dobrih odnosih itd. In verjetno je mislil, da mu bodo skozi prste pogledali, če se bo igral lokalnega "šerifa." Verjetno je to šlo, nekaj časa in v dokler je vedel nek krog ljudi znotraj policije. Ko (ali če) so pa izvedeli tudi drugi, ki niso v tako "tesnih" stikih z osumljenim, pa jim to ni bilo všeč in so naredili red. Stvar pa je postala prehitro prevelika, da bi jo kar tako pometli prod preprogo...

Tudi ne izključujem, da mu bodo kolegi na policiji pomagali pri pritožbah, ga opozarjali na napake v postopkih in vse malenkosti, ki mu pomagajo pri pritožbi... Verjetno od tod takšna samozavest...

Še enkrat - ugibam!

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

prvič se oglašam v tej temi; novic po tvju/medijih ne spremljam redno....torej, dejte mi mal razložit:

- avto je ali ni njegov

Odvisni kateri "alter kolega" - Apollo je, ostali ne
- avto baje je njegov, se ni izjasnil
- pravi da je bil v avtu, da pa nekaj stvari ni njegovih
- sam se je javil v tej temi, da je on...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
nisem pa še slišal pri čem točno pomaga policiji...
lahko tudi vsaj približno...
apači?

I

Izbrisan uporabnik 474

Omenjeno je bilo, da je pomagal pri opremljanju provid... Kaj druga nisem zasledil oz. noče kaj več povedat...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
potem dela na firmi, ki opremlja provide?
so jih sploh opremljali naši, mislim so bile opremljene v sloveniji?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
No sej v slovenskih novicah je danes napisano tudi ime osumljenca.
hudo je če se zgleduješ po slovenskih novicah...

Hehe ja, to je moj osrednji vir informacij in zaupam samo njim, no ja pa svetu na kanalu A
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Pojma nimam... To je bilo omenjeno v eni izmed zaprtih (izbrisanih) tem...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
ksz:

- avto je ali ni njegov

Odvisni kateri "alter kolega" - Apollo je, ostali ne
- avto baje je njegov, se ni izjasnil
- pravi da je bil v avtu, da pa nekaj stvari ni njegovih
- sam se je javil v tej temi, da je on...

Apolo je policaj, apachi ni policaj;

In potemtakem se je apachi, kobajagi policaj, okoli vozil in ustavljal folk in služil...
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Tako nekako... to mu očitajo... ampak on pravi da ni res... Pol je najprej (v prvi temi) napisal, kaj so mu vse zasegli iz avtomobila, v glavnem nič nenavadnega - dve kapi, anorak, prenosni računalnik.. itd. Pozabil pa je omenit še montirano plavo luč na zadnji polici, da je kapica (ki je pokrivala in skrivala to modro luč) bila povezana z vrvico, da je je lahko hitro odkril, pozabil je omeniti policijski loparček, našitke Policija, policijsko kapo... Doma bi mu naj še zasegli 2 plačilna naloga...

To je povzetek.. na hitro...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.364
5.652
113
Citat:
ksz:
- avto je ali ni njegov