fejk policist

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Sama izjava je nesmisel. Opomini se izdajajo le pisno kot odločba v okviru hitrega postopka prekrškovnega organa.

Policisti pa namesto plačilnih nalogov lahko pod določenimi pogoji izrečejo ustno opozorilo. Ko pa je plačilni nalog napisan, ga ne moreš kar spreminjat. Če ga že ne izdaš stranki (da si se zmotil ali karkoli podobnega) je o tem potrebno napisati uradni zaznamek. Najmanj enkrat letno pa PU na policijskih postajah preverja take plačilne naloge in če kje kaj bistveno odstopa od povprečja se hitro vključi notranja.

Verjel bi, da je kak policist kdaj prejel klic nadrejenega, da naj koga ne kaznuje, ne verjamem pa da je kdo komu po izdanem plačilnem nalogu karkoli govoril, ker je nemogoče karkoli narest brez da bi moral zadevo konkretno pisno utemljiti.

Policist pa opomina ne more izreči. Le opozorilo. Tako da dvomim d aje tole pisal policist, če pa je, potem pa nima pojma o svojem poslu.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
To je izjava enega izmed tehle dveh policajev, ki sta bila oproscena. Je v clanku na dnevniku, ko so ju ovadili.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
No vidis, ne le da sta lopova, se osnovnega znanja o prekrskovnem pravu nimata. Se dobro da so ju zabrisali ven. Sicer pa slab izgovor ko pogruntajo da si pokvarjen policaj....

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kakšen je epilog na apačija?
Tožba proti državi če se ti že dvigne na moj nick.
rolleyes-1.gif

Varnostne kamere še vedno pravijo da me ni bilo tam, še manj ob tistem času.
rolleyes-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Tožba proti državi če se ti že dvigne na moj nick.
rolleyes-1.gif

Varnostne kamere še vedno pravijo da me ni bilo tam, še manj ob tistem času.
rolleyes-1.gif

Forumski logi pa pravijo, da si potem orenk attention whore.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...s kapo na vrvici
evil.gif

Zakaj lažeš, tista vrvica je bila naključno tam, na kapo se je pa prijela zaradi statike, halo se vidi, da nimaš pojma o fiziki, je apachi že vse pojasnil in tudi to, da je nekoč talal listke za napačno parkiranje po parkplacu od šole, je navadna izmišljotina.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
LOL pa granitne kocke okol nosi, tip je pokjen. Pa še lažnivc in previrant
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mogoče je priznal zato, da je dobil milo kazen in ni bil on.

sicer se mu pa zgleda ni splačalo. 70€ je zaslužil, dobil kazen pa še vsi stroški...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
LOL če nisi kriv ne priznaš pa da je konc sveta. Mene že nebi tak nategnili..Valjda je kriv , sej se mu je vidlo, pa njegove finte.