fejk policist

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj vem, noben admin ne bo ukrepal. Tak nam vsaj spam gumb ostaja (razen če bodo admini najbolj aktivnim pritiskačem zmanjšali kredibilnost).

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Tako da prosim pojasni kaj naj bi policist naredil v tem primeru ko dotični ni želel zapustiti vozila. In z nedvoumin odgovorom prosim (jebiga vem da ne bom dočakal, ampak pustimo se presenetit).

P.S.
Opcija čakat da se omenjeni naveliča ni opcija.
Ko sem pred pol leta vprašal, le kako naj bi pa drugače policaj na njivi ujel bežečega mulca kot tako, da ga povozi, ste me takoj spamali.
Jodlarja bi spravil iz avta tao, da bi poklical psihologa, ki je zaposlen v policiji prav za takšne namene, ki bi ga prepričal naj zapusti avta. A za vas krvoločneže to ni sprejemljiva opcija? Če pa to nebi delovalo, pa tako, kot ga je policija kasneje po uporabi solzilca. Tako da so mu nataknili lisice. A policaji vedno vprašajo za dovoljenje če lahko?
Vsekakor posredovanje policije, zaradi katerih pride do smrtnih žrtev je nedopustno.

Zanimivo, ko so na mariborskih demonstracijam NA ODPRTEM PROSTORU vrgli solzilec nad ljudi, ki so demonstrirali, metali kocke, metali petarde, prižigali ogenj, grobo in množično kršili javni red in mir, ste vsi protestirali proti takšnemu početju.

Tu pa, ko so se policaji spravili na nemočnega in bolnega jodlarja, mu v zaprt in nevozen avto vrgli solzilec, potem ko se je prestrašeno umaknil na zadnje sedeže, tako da je revež zaradi plina umrll, pa dejanje policije vsi odobravate.

Nazadnje uredil moderator:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Tebe so banal njega pa ne?

Ja nic cudnega, ce bo forum propadel. Ne bo prvic, da forum propade zaradi zanic administratorjev.

Mene sicer ne moti, ce kdo pise take. Je pac odprt forum. Ce pa forum vodijo slabi administratorji pa je motece.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ne, čisto nič nisi napisal. Kvasiš kot politiki prazno slamo. Ko ti nekdo reče, da predlagaj rešitev, pa je tišina. Ti bomo pač še naprej spam stiskavali, ker samo lajaš ko prestrašen cucek.
No še enkrat, čeprav dvomim da boš tudi tokrat razumel. Policaj nebi smel pitisnit na tisti knof, ki spusti plin. A lahko še bolj natančno? Pa bi bil dec danes še živ.
Ampak vam krvoločnežem, je itak ljubše, da pride do smrtnih žrtev, zato tudi na vse pretege opravičujete in zagovarjate dejanje policaja, ki je usmrtilo jodlarja. Na žalost je tudi prenekaterim policajem, mirno reševanje sporov tuje.
Prosim še enkrat preberi vprašanje, ker spet kvasiš prazno slamo. Napisal si kaj ne bi smel naredit, vprašanje pa je bilo kakšno rešitev ti predlagaš, kako točno bi po tvoje moral potekat postopek.

Če nisi v umobolnici, si lahko samo v vladi...
Se mi je zdelo da ne bo šlo. Pa še enkrat.
Iz avta bi ga morali spravit na miren način, brez uporabe plina in posledično smrtnih žrtev.
Pocasi boš mogoče dojel vprašanje. Poizkusimo še enkrat. Kako točno bi po tvoje moral potekat postopek, kaj konkretno bi moral policaj naredit. In ne prosim spet napisat česa ne bi smel ampak kaj točno bi v tem primeru moral.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Saj vem, noben admin ne bo ukrepal. Tak nam vsaj spam gumb ostaja (razen če bodo admini najbolj aktivnim pritiskačem zmanjšali kredibilnost).
Spam pritiskate samo tisti, ki s fašističnimi in nedemokratičnimi metodami zahtevate kršitev svobode govora. Ker z svojimi opranimi možgani ne prenesete resnice, ki vam jo serviram.
Se opravičujem, če vam rušim vero v nezmotljivost naše policije.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Citat:
Ne, čisto nič nisi napisal. Kvasiš kot politiki prazno slamo. Ko ti nekdo reče, da predlagaj rešitev, pa je tišina. Ti bomo pač še naprej spam stiskavali, ker samo lajaš ko prestrašen cucek.
No še enkrat, čeprav dvomim da boš tudi tokrat razumel. Policaj nebi smel pitisnit na tisti knof, ki spusti plin. A lahko še bolj natančno? Pa bi bil dec danes še živ.
Ampak vam krvoločnežem, je itak ljubše, da pride do smrtnih žrtev, zato tudi na vse pretege opravičujete in zagovarjate dejanje policaja, ki je usmrtilo jodlarja. Na žalost je tudi prenekaterim policajem, mirno reševanje sporov tuje.
Prosim še enkrat preberi vprašanje, ker spet kvasiš prazno slamo. Napisal si kaj ne bi smel naredit, vprašanje pa je bilo kakšno rešitev ti predlagaš, kako točno bi po tvoje moral potekat postopek.

Če nisi v umobolnici, si lahko samo v vladi...
Se mi je zdelo da ne bo šlo. Pa še enkrat.
Iz avta bi ga morali spravit na miren način, brez uporabe plina in posledično smrtnih žrtev.
Pocasi boš mogoče dojel vprašanje. Poizkusimo še enkrat. Kako točno bi po tvoje moral potekat postopek, kaj konkretno bi moral policaj naredit. In ne prosim spet napisat česa ne bi smel ampak kaj točno bi v tem primeru moral.
No še četrtič, čeprav mislim da tudi tokrat ne bo šlo.
Moral bi avstrijca pustit pri življenju.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Tebe so banal njega pa ne?

Ja nic cudnega, ce bo forum propadel. Ne bo prvic, da forum propade zaradi zanic administratorjev.

Mene sicer ne moti, ce kdo pise take. Je pac odprt forum. Ce pa forum vodijo slabi administratorji pa je motece.
Nič čudnega da bo forum propadel, če moderatorji dopuščajo njim všečno pisanje, drugače misleče, ki povejo resnico pa brišejo.
V glavi še niste stopili iz srednjega veka, časov, kjer so kurili knjige, da ljudje nebi spoznali resnice.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Vsak policist ima v osebni oborožitvi CS spray, ki nima nobene veze z solzilcem ki se ga uporablja na demonstracijah.

CS solzilec je solzilec v tekoči obliki, kateri v curku (cca. 2m) daleč špricne. Avstijec je bil poškropljen z tem solzilcem in mu niso zaplinili avtomobila.

Pogajalci kateri so zaposleni v policiji, pa še zdaleč niso tam da bodo prosili ljudi da stopijo iz avtomobila, tako da prosim ne mi o tem.

Koneckoncev pametuješ o področjih o katerih nimaš pojma, tako da ti je oproščeno
priden.gif

Če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj, se boš še kaj naučil
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
v zacetku 90ih je psihopat tvojega kova, potem ko je v prometnem postopku napihal, odsel domov, vzel pusko in na PP Kocevje ubil dezurnega policista.

Isto, mislim da 93, je mojega prijatelja, potem ko ga je ustavil v prometu, en defekt iz treh metrov trikrat ustrelil z lovsko pusko...nasli so ga obcani, ki so slisali strel... Na sreco je prezivel.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Mislim, da je bil se en primer, ko je prometni policist na motorju ustavil vozilo. Ustavljeni ga je ustrelil. Policist je bil mrtev, voznika pa ce se ne motim, niso nasli. Isto nekje v 90ih. Samo sedaj ne najdem prispevka o tem.

Znan je tudi primer, ko je prometna policija ustavila voznika, ki je ustavil kot je treba, nato pa se je pred policistoma ustrelil.

To so samo primeri prometne policije. Potem imas pa se tiste, ki pridejo na primer druzinskega nasilja kjer je bilo spet streljanjo na njih.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
No, no, saj tale spam gumb vendarle deluje, če se zavzamemo. Super.
Ko vam zmanjka argumentov, vam preostane samo še tipka spam.
Kot se že prej napisal, tu vam s pomočno fašistoidnih moderatorjev uspeva brisat resnico, na ostalih portalih pa ne morete izbrisat sramote, ki nam jo vsem delajo policaji.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Citat:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
V ZDA bi ga ustrelili že prej. Pa ne, da mu privoščim smrt, ampak zadeva je bila izpeljana po protokolu, na žalost je bil pa človek alergik. Zame end of story. Ti pa se še naprej glupiraj.
Ob demonstracijah v Mariboru smo videli posnetek iz ZDA, ko je policaj šprical demonstrante s solzilcem. Zato so ga vrgli iz službe in postavili pred sodišče. Tako da ne misli, kako si policaji v ZDA lahko vse privoščijo.
Tisto je bil redar/varnostnik v študentskem kampusu, če misliš onega malega debelega z brki, ki škropi na tleh sedeče študente.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Sem vedel, da ne bo šlo. Ne vem ali si preneumen da bi dojel vprašanje, ali ga nočeš, ker nimaš kaj konkretnega odgovorit? Med 20 praznimi odgovori je edina konkretna zadeva bila, da pokličejo psihologa. Bodi resen, zato da prosi psihiča če stopi iz avta? In podobno naj naredijo za vseh 30 pijancev, ki nočejo iz avta it na alkotest, ko jih ustavijo? CS sprej je čisto vsakdanja zadeva.

Največja napaka je bila storjena ko so dovolil da se tak človek brez zdravil prosto premika okrog in ogroža druge. Žal je takih zunaj še vedno preveč. Tudi na tem forumu...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Pa kaj se sploh matrate z njim. Vidis njegov post, stisnes spam, fertik. Nima smisla niti prebrat post, ker nikoli nic normalnega ne napise. Samo stisnes spam in to je to.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Sem vedel, da ne bo šlo. Ne vem ali si preneumen da bi dojel vprašanje, ali ga nočeš, ker nimaš kaj konkretnega odgovorit? Med 20 praznimi odgovori je edina konkretna zadeva bila, da pokličejo psihologa. Bodi resen, zato da prosi psihiča če stopi iz avta? In podobno naj naredijo za vseh 30 pijancev, ki nočejo iz avta it na alkotest, ko jih ustavijo? CS sprej je čisto vsakdanja zadeva.

Največja napaka je bila storjena ko so dovolil da se tak človek brez zdravil prosto premika okrog in ogroža druge. Žal je takih zunaj še vedno preveč. Tudi na tem forumu...
Sem ti točno vse napisal, samo ne vem, če si zrad tvojih somišljenikov, ki zagovarjajo ukrepe policajev in zaradi katerih ljudje umirajo to uspel prebrati.

Mislijo koliko so brihtni, ko tako vneto pritiskajo na spam, isto moderatorji, ki brišejo, ampak pametnemu bralcu pa tako samo kažejo svojo nekulturo, nedemokratično razmišljanje, svojo agresivnost do drugačemislečih, po tem ko jim je zmanjkalo argumentov za razpravo. Z svojo oprano ovčjo glavo pa še niso stopili iz srednjega veka, ko so kurili knjige drugačemislečih in ljudi kurili na grmadah in lovili čarovnice.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
upam da se dolgo ne bosta dobila sluzbe in da se folk ki ju pozna ne pogovarja vec z njima. Gnoja zahojena

Oproščena zaradi pomanjkanja dokazov

Citat:
Najmanj štirje policisti, ki so imeli pozneje opraviti z Banom, so povedali isto zgodbo: da jim je Ban dejal, da je že plačal v zameno za »varnost na cesti« in naj ga pustijo pri miru. Obtožena sta trdila, da sta nedolžna in da je vso to gonjo proti njima sprožilo vodstvo policijske postaje v Krškem. Odvetnik Marjan Černe pa: »Policisti so Bana prisilili, da je podal ovadbo, skoraj so mu naročili taksi, da se pelje na tožilstvo.«

A sta še v policiji ali ne?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
mislim sicer da ne, se pa zna zgoditi da ju bodo morali vzeti nazaj ce so ju vrgli ven. Edina sreca v nesreci je lahko, ce sta sama dala odpoved preden bi ju suspendirali...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
S tem se pa seveda noben ne ukvarja?

»Meni se je večkrat zgodilo, da sem komu izdal plačilni nalog, pa sem moral potem k komandirju na razgovor in k pomočniku, ki mi je rekel, naj kazen prekvalificiram v opomin,«