fejk policist

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim, da jih je par reklo, da Apachija v RL pozna in da on to ni naredil...

Ampak bolj ga iz dreka vlečejo, v večjem dreku se nahaja.
Vse preveč je čudnih "naključij" tukaj.,...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Lahko bi bilo huje, lahko bi to pocel s Kio.
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tolk stila pa ima da ve da s Kio se pa čkovk res ne more blamirat

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
mah apolo pravi da milica ni pokvarjena
apači prav da je milica nardila konstrukt

toreje resnica je nekje u sred...

jih kar neki poznam k majo zdej montirano plavo utripajočo luč... in?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Tip je vreden tega kar se tu piše in to zato ker se ukvarja z stvarmi ki so v nasprotju z zakonom .Nihče ga ni osebno izpostavil čeprav ga mnogi poznamo in tudi sam se ne skriva za svojim pisanjem.
Zdaj pa še argumentiraj pa si zmagal. Dal si namreč direktno obtožbo.

Nekdo je omenil da sem poniknil...
Do zdaj se nisem oglašal ker me nekaj ur ni bilo doma... sem se pa smejal načinu poročanja naših umetnikov iz medijev... takšnih in drugačnih.
Zdaj se smejim še iz nekaterih vaših komentarjev... naj tožilci in sodniki povedo svoje... bo marsikdo med vami moral požreti svoje besede..
cheer.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
zaklep ne, izbrisano pa tudi ni, ampak je v kanti, ker ko se registriraš na forum, sprejmeš pravila o ne-zmerjanju uporabnikov, nenapadalnosti, ter da se offtopic ne dela,... itd.... in so nekateri začeli zmerjati, žaliti, .... itd...
tema pa ni imela več ne glave ne repa in nobene povezave s tistim zakaj je bila sploh odprta..

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Brisanje tem in bananje je rahlo "neemokraticno" ne glede na privat forum oz. forum v privat lasti! Apachija tud jaz poznam se iz casa suxa! A je kriv al ne, roko v ogenj dajem samo zase in za ljudi, katerega stevilo je enako stevilu prstom na eni roki! Jz nisem videl nobene policijske jakne ampak zgolj jezka za na jakno! Je pa res, da je sumljivo veliko podobnih zadev oz. sumljivo mi je bilo njegovo neodgovarjanje na eno zbrisano temo okoli plavih luck! V bistvu je on trdil da so prakticno vse kar so nasli res razen lamp, jakne in se mi zdi kape, ostalo je nekako potrjeno! Priznam cudno, ampak na vasi se stvari kdaj odvijajo lahko tudi drugace! Po svoje! Lahko da je koga razpizdil, a je problem ne vem vrzt na kup eno kapo pa eno lampo? Sicer pa o krivdi bodo sodili drugi, meni je v bistvu vseeno, dokler pride resnica na palno za dobro vseh vpletenih!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
ahko da je koga razpizdil, a je problem ne vem vrzt na kup eno kapo pa eno lampo? Sicer pa o krivdi bodo sodili drugi, meni je v bistvu vseeno, dokler pride resnica na palno za dobro vseh vpletenih!
Hvala... še en z možgani!
roza.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.589
2.397
113
Pomurje
Idi se ti z njim prepucavat preko ZS.

Če je kriv bo pač sedel-plačal, ti pa razglabljaš o sramoti za prekmurce. Imate prekmurci več drugih sramotnih in znanih oseb.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Apachi..@ idi pa se oglasi na kakšnem domačem pomurskem forumu, se ne upaš? Te predobro poznajo.
Če kdo trdi da delam na črno oz. ilegalno naj me prijavi na inšpektorat. Po možnosti podkrepljeno z dokazi da se ne bodo glih preveč mantrali..
Lahko ti olajšam delo pa opraviš kar prek interneta.. KLIKNI TU
priden.gif

Sicer pa - Zakaj bi se pa z domačim ljudstvom sploh pogovarjal o nekih zadevah, ki se ne tebe, ne drugih ne tičejo? Za to imamo pristojne organe, zagotovljene z Ustavo Republike Slovenije pa naj rešijo primer.
smirk-1.gif

Kaj se sploh obremenjuješ s tem?
grin1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Idi se ti z njim prepucavat preko ZS.

Če je kriv bo pač sedel-plačal, ti pa razglabljaš o sramoti za prekmurce. Imate prekmurci več drugih sramotnih in znanih oseb.
467716-post_slo.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.589
2.397
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Nesposobni so sposobni onesposobiti sposobne

kaj pa je on po tvoje? Prvi ali zadnji?
evil.gif

Jaz še zmeraj trdim, Tito je rekel znajdi se, Kardelj pa če se veš!

Sem gledal v soboto Šanghaj, pa se je to še kako potrdilo
hysterical-1.gif