fejk policist

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ksz. Slučajno sem videl to temo. Kak je namen te teme?

Ni lepo, da se gre nek računalničar lokalnega samooklicanega delilca pravice, ko pa ga ujamejo pa ni nič kriv. Na koncu pa mu še vse dokaze podtaknejo. Apači se je tudi na veliko hvalil, kako dobro sodeluje s policijo.

Pa ena tema pač na alterju samo z malo bolj znanim "obrazom".
Razumem, se strinjam, samo še vedno ne vem kaj skušajo nekateri z obtožbami in vprašanji doseči. Se iti samooklicane sodnike?
confused-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Ni lepo, da se gre nek računalničar lokalnega samooklicanega delilca pravice, ko pa ga ujamejo pa ni nič kriv. Na koncu pa mu še vse dokaze podtaknejo. Apači se je tudi na veliko hvalil, kako dobro sodeluje s policijo.

Razumem, se strinjam, samo še vedno ne vem kaj skušajo nekateri z obtožbami in vprašanji doseči. Se iti samooklicane sodnike?
confused-1.gif
Oddaljevanje od lastnih problemov.

PS: Kasneje bom spet na AC in z novo kamero.... relacija MB-Celje... ajde hitro me lovit...
cool-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
ne ampak cloveka ki je laznivec spraviti na realna tla.

IMO bi prvotna tema imela 2 strani ce se apachi ne bi sam javil.

In tud do te teme ne bi prislo ce ne bi nekdo prve teme kantiral.

In ta tema ne bi imela toliko strani ce ne bi vmes ugotovili da se je na forumu lagal.

Drugace pa tema kot tema, te tvoje pravicniske drze dosedaj se nismo opazili

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

confused-1.gif

PS: Kasneje bom spet na AC in z novo kamero.... relacija MB-Celje... ajde hitro me lovit...
cool-1.gif

eh apachi nea se sekiraj za alter :D, je pa prav zanimivo brat vse skupaj hahah...

mogoce je skoda da nisi pilot :D te bi lahko sla na pir s policijskim helikopterjem :D

ti samo dobro zrihtaj pa da bo na koncu vse ok ...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Jest pa ne vidim v čem je sploh problem? Saj je delal za varnost, enako kot policaji in Iskra/Kangler.

Mam pa feeling, da je šlo za obračun med konkurenco.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

In ta tema ne bi imela toliko strani ce ne bi vmes ugotovili da se je na forumu lagal.

Saj ravno to mi je najbolj zanimivo. Ti, ki bi naj bil policaj in bi moral zaupat sistemu, se tukaj najbolj želiš iti sodnika?

Je pa res, da sem bolj malo v blodnjah, "red" sem skušal delat še na starem suxu, tukaj se mi ne da več... Oglasim se samo če slučajno na prvi strani opazim kako zanimivo temo...

Me je pa presenetilo, ko sem videl, da gre za Apachija. Sicer ga osebno ne poznam, samo ko sem slišal, da gre za znano osebnost s foruma, sem bil prepričan, da bil je kak Lost1 ali Vseved
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Apachi se je sam pohvalil na tem forumu, da je on ta "lažnivi policaj". Pa ves čas trdi kako mu noben nič ne more, kako gre za konstrukt in naj počakamo na novinarsko konferenco ponedeljek, kjer bo vse razkrito. Ampak roko na srce, niti na novinarski konferenci, niti kasneje v poročilih policije, ni bilo nič njemu v prid, le novi dokazi, nove zgodbe, ...

Če ne bi on sam s tako ihto priletel priletel na forumu in vzkliknil, TO SEM JAZ, VSE SO MI PODTAKNILI, DOKAZAL BOM DA SE JE POLICIJA SPRAVILA NAME ZARADI OSEBNIH STVARI. Ko ga je nekdo vprašal, če morda zato ker je kakemu policaju POFU.KAL BABO, je rekel, da ni ravno tako, JE PA RAZMIŠLJANJE V PRAVI SMERI,
bi ta novica bila že zdavnej pozabljena, kakor je pozabljena na vseh ostalih forumih in spletnih novicah ... torej je pozornost in neskončno nadaljevanje debate izsilil sam.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Apachi---Odgovor prosim;s kom si se družil tisti večer v gostilni???

To bo zanimiv podatek tudi za ostale, očitno pa se izogibaš odgovoru.

Kako komentiraš ; da ni sodeloval z pilicijo, ko so ti zasegli stvari na domu tudi jakno.??

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Saj ravno to mi je najbolj zanimivo. Ti, ki bi naj bil policaj in bi moral zaupat sistemu, se tukaj najbolj želiš iti sodnika?

Je pa res, da sem bolj malo v blodnjah, "red" sem skušal delat še na starem suxu, tukaj se mi ne da več... Oglasim se samo če slučajno na prvi strani opazim kako zanimivo temo...

Me je pa presenetilo, ko sem videl, da gre za Apachija. Sicer ga osebno ne poznam, samo ko sem slišal, da gre za znano osebnost s foruma, sem bil prepričan, da bil je kak Lost1 ali Vseved
evil.gif

Od kje ideja da se grem sodnika? PRosim ne podtikaj. V tej temi sem napisal, da pocakajmo na sodbo in bomo videli ali je kriv ali ni kriv. In sploh se ne bi oglasal, ce ni bi apachi v prvotni temi napisal, da je zrtev zarote, da so mu podtaknili in da se mu to dogaja ker ve za neke nepravilnosti zaradi katerih bi lahko odletel tudi kdo v ljubljani. No potem pa je prisla ta famozna novinarska konfereneca in je prioslo na dan da je imel v avtu poleg kamere se modre luci in pa (pozor) ponarejene placilne naloge.

Ok lopov kot lopov, na svetu jih je veliko...ampak malo jih pa na forumu isce podporo na nacin, da se zlaze in potem obtozi policijo da mu je podtaknila, hkrati pa zamolci da je imel pri sebi ponarejene placilne naloge.

In ne grem se sodnika, ce bos v tej temi pozorno prebral vse moje komentarje bos videl da sem le negiral kako od apachijevih buck in se pogovarjal z ostalimi userji.

In kot sem ze napisal - pocakajmo na sodbo v imenu ljudstva na soidiscu in jo bomo prilepili sem gor.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Da ko si kje parkiran, ne vidijo lučke
med vožnjo pa s to špago kapo dol z lučke potegne, ker drugač z roko ne doseže.....
Za špago je vprašal.

Razmišljam nekaj v podobni smeri za prekritje tablice pred radarjem,....če dam crknjeno mačko na špago ?.....če me dobijo se lahkoizgovarjam, da sem jo povozil in se je prilimala na avto...
sprasujem se.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
capl, ja sej ti že pamet nese, zakaj je špaga....da potegne kapo stran, ko bliska z lučko, hehe
smirk-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:

A spet z modro lučko in kapo? Potem pa apači ne bo nič kriv in o spet zarota s strani policije. Kako to, da učitelj nima pametnejšega dela v prostem času?

Oddaljevanje od lastnih problemov? Morda kdo bi vedel je pa zabavno vse to okrog tebe in tvoje iznajdljivosti kako si zaslužiti denar. Verjetno res rabiš visoko izobrazbo, da pogruntaš kaj takega.