spet pises neumnosti. Da se lahko zaposlis v policiji moras imeti najmanj V. Stopnjo izobrazbe kar 3 letna sola ni. Torej ta tepcek je moral narest 4 letno ali pa 3+2.
Ker je policija v JU in ker je bila milica vcasih se celo dobro placana pa je ze od vedno kar nekaj kadra tudi zaradi ekonomskih razlogov not hodilo. Vcasih zato da so jih v tacnu futrali (ker doma ni blo dnarja) danes pa zato ker je kao ziher siht.
Ontopic:nasitke ki so jih nasli pri apachiju se da na bolhi kupit, ne rabis policaja da ti jih da.
IPA je ratala povsem brezveze saj se mi je ze osebno zgodilo da so jo imeli na avtih kriminalci. Da je zgodba se bolj absurdna obstaja neka znacka IPA, ki izgleda kot sluzbena izkaznica policije (isti princip). In se dogaja da pride clovek na zaslisanje zaradi kaznivega dejanja in tisto zacne kazat, kao "jaz sem vas, sodelujem s policijo"...in posledicno se vedno ec policistov izclanjuje iz ipe ker je zgubila nek smisel...te nalepke se delijo prijateljem itd... In sam sem clan ipe pa ni na nobenmu avtu nalepke. Mi kak id.iot se popraska ko vidi nalepko. In zadeve ne palijo vec vsaj pri resnih policistih ne,
vse lepo in prav, cenim folk ki hodi npr kot prica na hisne preiskave, ki pomaga ce je kaj za pomagat ampak to je to. To so dobri ljudje. Niso pa to ljudje ki bi si sedaj lahko dovolili kar se jim zljubi. Se najmanj pa folk na avtocesti ustavljali in se spilali prometnike.