Fejk Kroksi - tresejo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Bi človek mislil, da se bodo ti idiotizmi nehali pri homeopatski vodi, ampak so se očitno sedaj razširili še na sol. Čudovito. Človeška neumnost je res brezmejna.
Misli si
hysterical-1.gif
Žlica soli na dan(dve je še bolje) zdravi ADIS, rak, sladkorno,...

Sumim, ga je njegov guru in še njegova knjiga-smeh zagotovljen

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Včasih se mi res zdi, da čas teče nazaj in da so ljudje vedno bolj neumni in ignorantski do sveta okoli sebe.

V času, ko postaja jasno, da je sol eden izmed največjih krivcev za povišan krvni tlak in bolezni, ki iz tega izhajajo, se pojavljajo zablode, da pa obstaja "dobra sol".

In v času, ko je znanstvena pismenost postala redka vrlina, se povsod najdejo kvazi-educated posamezniki (kot npr. v tej temi), ki mislijo, da s parimi koščki sestavljanke in parimi namišljenimi (in pogosto napačnimi) povezavami med njimi lahko vidijo (in razumejo) celo sliko in jasno na veliko solijo pamet vsem, kako so drugi neizobraženi in ignorantski.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne lepi drugič takšnih linkov...

Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal.

Kaj... Freddy Miller meets dr. House?!?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Jp, to je ta "solinar". Nisem hotel kvarit teme s sklicevanjem nanj, zdaj ko je to njegovi vseznalosti vseeno uspelo (ob tvoji pomoči
rolleyes-1.gif
) pa je itak vseeno.

Nego; stane ima rezultate, ti zabavo, njegova vseznalost zadoščenje preko zgražanja, jaz si itak mislim svoje ... jebat ga, win win situacija. Vsi zmagamo.
cheer.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ok, zakaj se meni zdi da je to fejk .. oz. da si ti to stran spacal skupaj v 5 min?!
rolleyes-1.gif
Ja, ko bi res
crazy1.gif

tukaj je svoj umotvor kopiral na med-over.net

Čudovito, grem takoj pojest eno žlico soli da bom zdrav! Aja, čakaj, čakaj ... to moraš kupit njegovo "pravo" sol?! Sol katero skladnost s Pravilnikom kontrolira Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije!

Sicer se mi ne da preverjat, ampak če imamo res tak inštitut (povsem možno), zakaj bi kontroliral sol?
evil.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Imamo.
Sol najbrž kontrolira zato, ker ima ustrezen laboratorij in (najbrž) je akreditiran za analize.
Kaj je tam analiziral pa tudi meni ni jasno. Njegove kode (karkoli že to je) prav gotovo ne.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pač klasično branje tovrstnih šarlatanov... meni samo ni jasno, ali so ti ljudje samo podjetni in nategujejo folk ali pa so tako neumni, da celo verjamejo svojim idiotizmom.

Temule bi namreč težko kakorkoli lepše rekel:
Citat:

Zdrava pa je tista dobra sol, ki vsebuje tudi biokodo.
Taka je vsa sol, ki se ali se je kodirala z energijo živih organizmov.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Haha, njegova sol ima seveda pozitivno energijo in živa bitja s svojo bližino naredijo klor pozitivno nabit
hysterical-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:

hysterical-1.gif

Umiram! Čeprav jaz verjamem, da večina teh ljudi samo natolcuje iz čistega ekonomskega vidika, dvomim, da dejansko verjamejo v take zadeve ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

Umiram! Čeprav jaz verjamem, da večina teh ljudi samo natolcuje iz čistega ekonomskega vidika, dvomim, da dejansko verjamejo v take zadeve ...

Samo ko začnejo takile kekci(tokrat mislim direktno tega idiota) pridigat recimo na forumu diabetikov, kako se lahko z njegovo zdravilno kuro s soljo znebijo odvisnosti od inzulina, zadeva kar naenkrat ni več smešna
bonk.gif
In ja, par jih je dejansko prepričal v to. Slabi rezultati so bili jasno posledica "neupoštevanja njegovih navodil"

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Sam imam drugačne izkušnje... poznam kar nekaj ljudi, ki dejansko verjamejo v bedarije, ki jih prodajajo. Moralno gledano je to win-win... dobro zaslužiš in imaš povsem mirno vest.

In potem rabiš samo še ene par ovc ala SamSvoj, ki veselo širijo zablodo naprej in s senzacionalističnim pisanjem bolj ali manj uspešno (vsaj v očeh laikov) deklasirajo argumente strokovnjakov.

Narobe svet... kjer je glede medicine in zdravljenja pogosto več vredno senzacionalistično mnenje, kot strokovno.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In na koncu te tudi tako opevana medicina pogubi in le zato ker so pozabili na hipokratovo prisego. Požrešnost nima meja.

No... točno to sem mislil z neprimerno senzacionalističnim pisanjem. Hvala za demonstracijo. Ampak glavno, da vsi šarlatani sladko govorijo in si vzamejo čas za tvoje tegobe... to je že tri četrt zdravja, a ne?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Ovca te je spravla na svet.

Dokler bodo "strokovnjaki" tvojega kova in pristopa k zdravljenju (recimo da si res zdravnik - imam izkušnjo s sosednjega foruma, kjer je bil en podoben tebi za katerega se je izkazalo da je wnb "zdravnik" - pljunuti ti; nista ista to vem), bodo šarlatani uspevali. To je dejstvo, žalostno sicer ampak je dejstvo.
In najbolj ironično od vsega je, da ravno zaverovanci v vsemogočnost uradne znanosti in medicine dajete zagon točno tem, ki jih potem vi poskušate diskreditirat in se jim smejat. Brez lastne izkušnje, če smem dodat. Smešno za popizdit ...
aplauz.gif

Ampak, a ni tema o nečem drugem?!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

O moji strokovnosti naj presodi vsak sam. Enako o tvoji. Nobene potrebe ne vidim, da bi mahal okoli z diplomo in/ali zdravniško licenco. Razumem in vem, o čem pišem.

Ti?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Glej majstore, spoštujem tvoje znanje in pripravljenost deliti ga. Resno!
Mi pa gre na banano tvoje norčevanje iz ljudi, ki vidijo preko meja uradno priznanega. Tudi če si to samo domišljajo (domišljamo?!). To je njihova (naša) stvar. In stvar tistih, ki jim (nam) verjamejo/zaupajo. Stvar izbire. Zaenkrat jo še imamo, hvala bogu.
In če že sprašuješ; ja, vem o čem pišem. Res pa je, da vsega ne razumem. Preprosto zato, ker vsega ne razume nihče.
Licence in diplome pa le zadrži zase. Nekam hecno bi izpadel, če bi se šel take zagovore tule.
Prav tako bi pokazal precej zrelosti, če bi obkladke a' la ovca in podobne zadržal zase. Dejstvo je da imaš omejen pogled na svet. In od takega človeka kasirat imanovanje za ovco je hudo žaljivo ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Veš, če sprejmeš vsako neumnost, ki ti jo servirajo, ne pomeni, da imaš odprt pogled na svet.