Hm, vedel sem da je provizija za MC kr visoka ampak sem _povsem_ pozabil, da ljudlje jemljejo po en kebab na veliko. Res, nisem vajen. Plačevat provizijo MC za nakup enga kebaba je pa res malo mimo. Ampak tam, za nad 10 bi bilo pa že OK.
Saj Softi ni govoril o davkih ampak o:Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Zanimivo mi je, kako en softi lahko kar reče da nekdo ne plačuje davkov, ostali pa to kar vzamejo za sveto resnico.
Če ima nekdo jajca ne sprejemati plastike za plačilno sredstvo, ga jaz pri temu samo podpiram. Zakaj bi poleg vseh super davkov, ki jih imamo v Sloveniji, še lepe procente plačeval banki? Ni šans.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj pa ne? a so kaj drugačni? od taksistov recimo? al pa kurb?
jaz ne da bi jih poslal inšpekcijo zarad ddv, ampak inšpekcijo zarad higienskega minimuma itd..in bi jih vse zaprl...v eni noci.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Zanimivo mi je, kako en softi lahko kar reče da nekdo ne plačuje davkov, ostali pa to kar vzamejo za sveto resnico.
Če ima nekdo jajca ne sprejemati plastike za plačilno sredstvo, ga jaz pri temu samo podpiram. Zakaj bi poleg vseh super davkov, ki jih imamo v Sloveniji, še lepe procente plačeval banki? Ni šans.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in..a slovenci ne zmorete/mo vec kot.' se kaj goposd..mogoæe krompiræek..'
prvi so neki minimumi psolovanja
drugo je nek..odnos, jezik..itd
tretje..so zakoni in drzava
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
PA sej ni vprašanje koliko stane njega ampak koliko stane prodajo bureka Phasulji Zhnefa s.p. in kdo od teh fastfodarjev ima plastko kot plačilno sredstvo.
in 3-5% (za nekatere večje odjemalce malo manj) je velik strošek.