Fast food na kredit!

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Kje v Ljubljani lahko en ob dveh zjutri kupi kebab z matercardom? A noben šiptar nima strojčka, al kaj?

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Kere inšpekcije?

Sicer pa če ne moreš tisitih 3-4 ojre spravt za kebab pol ti tud mastercard ne pomaga.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.656
113
Ni point da ne more......men gre tud na organ k povabš koga v 21. stoletju na drink ( povabš torej ti plačaš...tko si jst predstavlam nekak!!!) ....in pol ti v 21. stoletju......lokal pa v 20.
bonk.gif
In valda brukeeee

Je pa softi dal dobr point!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
A inšpekcije spijo? :O

Seveda spijo ob taki uri doh.

Ja dejmo še tistemu enemu šiptarju, ki se mu da kuhat za pijane slovence sredi noči, inšpekcijo poslati ja. Samomor iz zasede.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz če koga kam povabim, vseeno preverim, da imam denar. Hodit po svetu brez vsaj 10 evrov v žepu (razen če se denar pokuri na žuru) je pa vseeno mimo.

Sicer pa burekdžiničarji se zaenkrat ne spravljajo še v Mastercarde in Vise, ker jih to nekaj stane. Glede na to, da precej redko sploh kak račun dobiš pri njih, ja, so v 20. stoletju.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.656
113
Mah lej......več k mam v denarnici več gre......tko da.....sicer je mal kontraverzno.....men bolj uspeva če pač plačujem s kartico
smile-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Slycer je trenutno, ko je plačal račune, na kreditnih ja. Jebiga. Itak ne maram gotovine ker se prej ali slej sprmeni v kovance. Sem mislil, da ima kdo v Ljubljani storitev tudi na kartice ampak očitno ne. Pa bo pač to en zelo zdrav mesec. Hvala vseeno.

Da se pa vsaj za silo najem potrebujem 9-12 evrov, legionar. :p

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
A inšpekcije spijo? :O

Seveda spijo ob taki uri doh.

Ja dejmo še tistemu enemu šiptarju, ki se mu da kuhat za pijane slovence sredi noči, inšpekcijo poslati ja. Samomor iz zasede.

zakaj pa ne? a so kaj drugačni? od taksistov recimo? al pa kurb?

jaz ne da bi jih poslal inšpekcijo zarad ddv, ampak inšpekcijo zarad higienskega minimuma itd..in bi jih vse zaprl...v eni noci.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
hmm da se za silo naješ potrebuješ 10eur? 3 kebabe?

Za recimo nedeljsko kosilo poješ pa kaj? skledo krompirja in kračo?

No sej te razumem računi, krediti hitro si na limitu. Sicer je tudi meni zanimivo, kako se gostinici in to skor vsi ogibajo kartic.
Zakaj je jasno ker jim banke poberejo cca 3-5% samo gostinci niso glih na slabih maržah.

No če maš kakega znanca v kaki štacuni,gostilni ti bo mogoče potegnu na kartico kake par ojrov....sam nasvet

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
JA ja ta je bla tud men hecna.....zdej ker ponoč inšpektorji spijo...pač ni problem, računi, higienski minimum.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz samo pravim, Ljubljana, Portorož, katerokoli mesto pri nas, ki se ima za neko turistično sranje, vse šiptarji ven vlečejo ponoči in zgodaj zjutraj, drugega ni.

Ti Softi si pa že mal preveč slovenca ratal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje je problem?

mas hipotekarca, dolgove, akrkol..vsi pobirajo z računa..kartica gre na račun..od tam upniku..ne teb in zato nimas za plače.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz samo pravim, Ljubljana, Portorož, katerokoli mesto pri nas, ki se ima za neko turistično sranje, vse šiptarji ven vlečejo ponoči in zgodaj zjutraj, drugega ni.

Ti Softi si pa že mal preveč slovenca ratal.

in..a slovenci ne zmorete/mo vec kot.' se kaj goposd..mogoæe krompiræek..'

prvi so neki minimumi psolovanja
drugo je nek..odnos, jezik..itd
tretje..so zakoni in drzava

motijo nas bosanci iz vergada, ki dnevno spregovorijo 50 besed s slovencem, ne moti nas pa čivša noni iz ff, ki dnevno 500 strank postreže..

in spet..ne gre se kle za nič drugega kot spsotovanje palcevanja drzavi in..sposobnost komunikacije