Fajsa

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Folk je nor in neumen.
Na tem primeru lahko vidiš, da je povprečen Slovenec ostal daleč zadaj v preteklih stoletjih.

In take nestrpne in neumne ljudi je enostavno voditi in jih v nekem primernem trenutku "sprožiti".

Še celo vlada je naredila nek bypass okoli nekega zakona, da ji je uspelo Fajso pripeljat v Slovenijo.
Zdaj samo še čakam, da nekdo da pritožbo na ustavno sodišče, da je bilo nekaj kršeno in da jo moramo poslat nazaj.
bodo S(d)S zbrali podpise in vložli pritožbo

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Sorodniki so imeli veliko problemov ,da so Fajso pripeljali v Maribor.
Mislim, da bi bilo lažje ,da bi se sestra in svak pridružla njej . Kdo bo plačeval za njo zdrastveno zavarovanje ? Kdo bo financiral nejeno življenje pri nas ? V Mariboru imamo veliko takšnih Fajs ,ki potrebujejo pomoč. In nazadnje kak se bo asimilirala v naše okolje z burkami, rutami itd...

Seveda slovenceljne skrbi samo to, kdo bo plačal. Da te razsvetlim: letalsko karto je plačal Mednarodni urad za begunce, zdravstveno zavarovanje ji bo plačevala ZPM, za financiranje njenega življenja pa je poskrbel donator. Zadovoljen? Iz tvojega žepa ne bo šel niti ficek.

ZPM pa se financira kako ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ksz....

keri idioti,zaplankani slovenceljni,
folk jim pred nosom nosi milijone iz države njih pa skrbi kdo bo plačal za preživetje enega dekleta
rolleyes-1.gif

marsikje sem bi po svetu ampak tako zahojenega in vase zagledanega naorda kot smo mi nisem srečal,ne vem od kod nam ideja da smo pa mi nekaj več kot recimo Fajsa,za razvito evropo smo še vedno samo balkanci ki znamo samo krasti in lagati,to sicer lepo potrjujemo tudi v bruslju vsak dan,me je res sram da živim na tem koncu zemlje

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
keri idioti,zaplankani slovenceljni,

Ker ne veste koliko fajs je v Sloveniji in to slovenske, katere tudi rabijo pomoč.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
boga slovenija,ker drugod po evropi jih praktično ni a ne.a tebe tvoj bog ne uči da smo pred njim vsi enaki,ali ga upoštevaš le ko tebi paše-farizejec

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
probleme imaš predvsem ti,ostali normalni povsem normlano živimo,ali morda ti odkar je fajsa v slo živiš kaj slabše,kot sem rekel klasični farizejec

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
sancta simplicitas

Velja univerzalno za pacijente s križem v avatarju in pacijente, ki se poimenujejo ateist.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik shift pravi:
probleme imaš predvsem ti,ostali normalni povsem normlano živimo,ali morda ti odkar je fajsa v slo živiš kaj slabše,kot sem rekel klasični farizejec

Ne vidiš dalje od svojega nosa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa najbrž ni zdaj eno dekle problem, ki zaradi morije pride k sorodnikom v MB živet?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

mene zanima kako bogi v glavi moraš biti da se počutiš ogroženega od nekega dekleta
uf-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

mene zanima kako bogi v glavi moraš biti da se počutiš ogroženega od nekega dekleta
uf-1.gif

Kako bogi moraš bit ,da misliš da je ona edina ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

uf-1.gif

Kako bogi moraš bit ,da misliš da je ona edina ?

koliko pa jih je??
a te slovenci v argentini,avstraliji,nemčiji,angliji tudi motijo??

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Slovenci se piše z veliko začetnico, ni čudnega da je Slovenija v malori, če se spoštujejo drugi narodi, po domačih pa se pljuva. Spoštovanje naj gre v vse smeri.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Slovenci se piše z veliko začetnico, ni čudnega da je Slovenija v malori, če se spoštujejo drugi narodi, po domačih pa se pljuva. Spoštovanje naj gre v vse smeri.

bom po tvoje odogovril,a ne vidiš da sem vse države napisal z malo,spoštuje se sočloveka in ne narod,pa ravno ti cerkvena miš bi to moral vedeti,saj tako piše v tvoji sveti knjigi,od kdaj se delijo dobri ljudje po narodnosti??