bodo S(d)S zbrali podpise in vložli pritožboCitat:
Uporabnik burst pravi:
Folk je nor in neumen.
Na tem primeru lahko vidiš, da je povprečen Slovenec ostal daleč zadaj v preteklih stoletjih.
In take nestrpne in neumne ljudi je enostavno voditi in jih v nekem primernem trenutku "sprožiti".
Še celo vlada je naredila nek bypass okoli nekega zakona, da ji je uspelo Fajso pripeljat v Slovenijo.
Zdaj samo še čakam, da nekdo da pritožbo na ustavno sodišče, da je bilo nekaj kršeno in da jo moramo poslat nazaj.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Sorodniki so imeli veliko problemov ,da so Fajso pripeljali v Maribor.
Mislim, da bi bilo lažje ,da bi se sestra in svak pridružla njej . Kdo bo plačeval za njo zdrastveno zavarovanje ? Kdo bo financiral nejeno življenje pri nas ? V Mariboru imamo veliko takšnih Fajs ,ki potrebujejo pomoč. In nazadnje kak se bo asimilirala v naše okolje z burkami, rutami itd...
Seveda slovenceljne skrbi samo to, kdo bo plačal. Da te razsvetlim: letalsko karto je plačal Mednarodni urad za begunce, zdravstveno zavarovanje ji bo plačevala ZPM, za financiranje njenega življenja pa je poskrbel donator. Zadovoljen? Iz tvojega žepa ne bo šel niti ficek.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
probleme imaš predvsem ti,ostali normalni povsem normlano živimo,ali morda ti odkar je fajsa v slo živiš kaj slabše,kot sem rekel klasični farizejec
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
probleme imaš predvsem ti,ostali normalni povsem normlano živimo,ali morda ti odkar je fajsa v slo živiš kaj slabše,kot sem rekel klasični farizejec
Ne vidiš dalje od svojega nosa.
Citat:
Uporabnik burst pravi:
sancta simplicitas
Velja univerzalno za pacijente s križem v avatarju in pacijente, ki se poimenujejo ateist.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
mene zanima kako bogi v glavi moraš biti da se počutiš ogroženega od nekega dekleta
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa najbrž ni zdaj eno dekle problem, ki zaradi morije pride k sorodnikom v MB živet?
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
mene zanima kako bogi v glavi moraš biti da se počutiš ogroženega od nekega dekleta
Kako bogi moraš bit ,da misliš da je ona edina ?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Slovenci se piše z veliko začetnico, ni čudnega da je Slovenija v malori, če se spoštujejo drugi narodi, po domačih pa se pljuva. Spoštovanje naj gre v vse smeri.