Fajsa

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Sorodniki so imeli veliko problemov ,da so Fajso pripeljali v Maribor.
Mislim, da bi bilo lažje ,da bi se sestra in svak pridružla njej . Kdo bo plačeval za njo zdrastveno zavarovanje ? Kdo bo financiral nejeno življenje pri nas ? V Mariboru imamo veliko takšnih Fajs ,ki potrebujejo pomoč. In nazadnje kak se bo asimilirala v naše okolje z burkami, rutami itd...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Kako to misliš kdo. Mi davkoplačevalci a ne? Kdo pa drug. Glede asimilacije same pa se ne obremenjujem preveč, verjetno se bo asimilirala bolj kot pa tričetrt drugih priseljencev.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Mediji so ustvarili pritisk na vlado, ta je popustila in po hitrem postopku rešila zadeve. Kdo je v ozadju pa si lahko mislimo, pač tisti katerim je nacionalni pomen tako pomemben.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Denis je rekel, da
Citat:
Sicer pa kam on pošlje svoj denar, je njegova stvar, davke bo dal v erar, kot mi vsi ostali.
in to je še najbolj relevantno. Ne samo davke - tudi dodano vrednost njegovega dela, če se je pri nas sploh našel kakšen normalen delodajalec in izkoristil potencial!

Ker se gre pa pri nas v večini samo za jemanje in nič dajanja, je pa stanje, kot pač je. Pa način razmišljanja tudi!
bonk.gif

Banda zahojena!
10.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Mislim, da bi bilo lažje ,da bi se sestra in svak pridružla njej . Kdo bo plačeval za njo zdrastveno zavarovanje ? Kdo bo financiral nejeno življenje pri nas ? V Mariboru imamo veliko takšnih Fajs ,ki potrebujejo pomoč. In nazadnje kak se bo asimilirala v naše okolje z burkami, rutami itd...

Seveda slovenceljne skrbi samo to, kdo bo plačal. Da te razsvetlim: letalsko karto je plačal Mednarodni urad za begunce, zdravstveno zavarovanje ji bo plačevala ZPM, za financiranje njenega življenja pa je poskrbel donator. Zadovoljen? Iz tvojega žepa ne bo šel niti ficek.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

Tale Fajsa bo po nekaj letih verjetno govorila lepše slovensko, kot marsikateri predstavnik 2. generacije...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

Pejt ti lepo u tri pizde materine.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

Pejt ti lepo u tri pizde materine.

Podpis!

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
dajmo Fajsa, upam, da ti bo življenje bolj naklonjeno v Sloveniji

635595257259597178_somalija_dekle_fajsa-460x307.jpg

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
Ateist je tako nesposoben in neumen, da se boji, da mu bo Fajsa izpod nosa odnesla še zadnji košček kruha. ubogi ateist, sočustvujem z njim

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Vse lepo in prav, da so punci omogočili lepše in boljše življenje. Glede na to, da je že pred prihodom znala nekaj besed slovensko, ne dvomim, da se tudi zdaj ne bo naučila še bolje.

Vseeno pa je potrebno držat neko distanco do priseljevanja, ker vsi ne pridejo sem v iskanju boljšega življenja za katerega se bodo trudili ampak pridejo delat pizdarije. V MB so v roku dveh mesecev bile menda tri pizdarije s priseljenci. Najprej so se tepli pred Niagaro, pol je ta isti tip štihal v Novi Aveniji, dva tedna kasneje pa je še nek drug priseljenec vlamljal v avtomobile.

Drugače pa do tujcev nimam zadržkov, da ne bo kdo narobe razumel.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Kaj bi ti rad odletel na hladno za kaki dan? Beri kaj sem napisal. Da sem vesel za punco, da so ji omogočili lepše življenje. Spodnji del se ne našana na njo, tak, da malo pazi z besedami.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Veliko Slovencev zna slovensko, ampak od tega se v večini primerov ne da živet.

Saj proti priseljencem, ki so pripravljeni sami kaj narest za preživetje, ne izkoriščajo vsakega evra sociale in se trudijo glede jezika, nima po moje nobeden nič.

Sem se ravno prejšnji teden pogovarjal s Slovakinjo, staro malo čez 20, dela kot natakarica, pri slovenščini jo sicer jebe malo naglasak
evil.gif
(ampak za teh par let, kar je tu govori odlično) in je popizdevala zaradi šiptarjev. Normalno da se ji zdi butasto-ona mora delat, da preživi, one namigajo 4, 5 frocev in voila.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Folk je nor in neumen.
Na tem primeru lahko vidiš, da je povprečen Slovenec ostal daleč zadaj v preteklih stoletjih.

In take nestrpne in neumne ljudi je enostavno voditi in jih v nekem primernem trenutku "sprožiti".

Še celo vlada je naredila nek bypass okoli nekega zakona, da ji je uspelo Fajso pripeljat v Slovenijo.
Zdaj samo še čakam, da nekdo da pritožbo na ustavno sodišče, da je bilo nekaj kršeno in da jo moramo poslat nazaj.

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Kaj bi ti rad odletel na hladno za kaki dan? Beri kaj sem napisal. Da sem vesel za punco, da so ji omogočili lepše življenje. Spodnji del se ne našana na njo, tak, da malo pazi z besedami.
poščijem se na tvoj kvazihumanizem, zapakiran v lepe barvne trakove nacionalizma in homofobije. banaj, ti bo lulček zrasel - morda

Nazadnje uredil moderator: