Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Na fejsu ima kr lepe komentarje piše folk
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa še lagala sta in grozila kot berem, in tak zmazek ima še 3 otroke? pa sej to ne moreš verjet.
Kastracija?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
V takem primeru bosta pa toliko hitreje (ob)ležala. Da sem jaz fotr od tamale grem takoj najet koga, da se malo "pogovori" z njima. Najet zato, ker ima tip še 3 druge otroke in skrb za njih mu mora biti prioriteta.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
piše kaj?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa še lagala sta in grozila kot berem, in tak zmazek ima še 3 otroke? pa sej to ne moreš verjet.
Kastracija?
Še tri otroke ima oče pokojne, tisti, ki se je boril tudi za prevzem najmlajše pa mu je CSD ni dovolil odpeljati.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
V takem primeru bosta pa toliko hitreje (ob)ležala. Da sem jaz fotr od tamale grem takoj najet koga, da se malo "pogovori" z njima. Najet zato, ker ima tip še 3 druge otroke in skrb za njih mu mora biti prioriteta.
Totalno nelogično mišljenje.
Da sem jaz oče 4h otrok .... jih nebi naredil 4 z žensko, ki je očitno ali psihopat ali pa ima vsaj malo čudne vzgojne ukrepe. 4 otroke narediš ker jih imaš rad (ali pa nisi sposoben uporabljat kontracepcije) in če jih imaš rad trde vzgojne metode niso ravno normalne.
Tako da opcija da je mati kar naenkrat začela pretepat najmlajšega otroka je malce čudna. Ali sta jih prej oba s fotrom in so se pač vzgojne metode samo nadaljevali, ali pa je spremembe vnesel 3ji akter, torej nov fukač od mame. Tu imam spet pomisleke kako je mati lahko to trpela.
Torej meni so zadeve čudne, zato sem pa rekel da ne obsojat obeh kar direktno oz. zakaj potem ne obsojate tudi 3jega akterja (biološkega očeta) ker je očitno že od prej toleriral ali pa aktivno sodeloval v takih in podobnih aktivnostih. In če se to izkaže bo sodišče lepo sprejlo da je šlo za nesrečo, pač 100x ponavljajoče dejanje ki ponavadi ni imelo posledic je malce ušlo iz nadzora.
odvetnik ni problem, čeprav jih vsi vidimo v najslabši možni luči. Odvetnik pač zakon maksimalno upogne v korist svoje stranke ker je pač s.p. in mora za svoj denar delati, tožilec pa dobi plačo ker hodi v službo. Problem je, če sodišče odvetniku nasede in njegove navedbe upošteva. Nekaj tednov nazaj, umor učitelja na Gorenjskem: odvetnica je poskušala doseči da so-storilcema pri umoru ne bi bilo treba vrniti 200 evrov ki sta jih dobila od morilca, češ da sta imela toliko stroškov da sta najela avto, s katerim se je morilec pripeljal do žrtve. Trobec je bil obsojen na smrt z ustrelitvijo, a se je odvetnik pritožil češ da je bil po prometni nesreči zdravljen z elektrošoki. Je pa bil v časopisu, ne vem več katerem, pred nekaj leti objavljen podoben primer: 5-letni deklici je nekdo na njivi zabil koruzni storž med noge. Deklica se je nekako privlekla do doma, potem pa zaradi prehudih notranjih poškodb umrla. 8 (z besedo: osem) let zapora.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Problem je ker bo odvetnik trdil da njun namen ni bil uboj/umor. To je glavna fora.