Fail sistema na celi crti

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Kot prvo ukinit njihov CSD. Ker teli gredo že čez vse meje. Kot drugo, pa oba v areste. Dec bo na dobi, sam če ga bojo spustili med ostale obsojence. Jih mal ščitijo

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik map pravi:

Brevik for president. Un je nek kvazi političen podmladek tamanu. Ve kako se rečem streže. Zatreti v kali.

Ja, zatreti v kali. Vse take, ki z obnašanjem in početjem bistveno odstopajo od družbenih norm, ki so veljale recimo 1980.

Ampak taki kot ti bi kar mirno gledali, da jim potamanijo sina ali hči. Niste pravzaprav prav nič manj bolniki, kot tisti, ki to počno in bi jih bilo treba zatreti v kali.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ksz..

Saj ne gre za to. Gre za toleranco. Gre za princip, kake ljudi smo pripravljeni še sprejeti medse! Ker v vsakem primeru smo mi tisti, ki jih vzgajamo - na naše norme.

Primer: vojna v Bosni, kjer je čisto na začetku pobegnila ven inteligenca sama. Ter se s takimi in drugačnimi mukami asimilirala po državah čez cel svet. Ampak se je! Z mukami seveda.

Za razliko od malce manj inteligentnih in lažje vodljivih, kjer je dovoljeno vse. Tipičen primer je pogovor s preprostim človekom, ki se izraža kot da je odiral žival pri živem itd ...

In to je pri nas zanemarljivo!
rolleyes-1.gif

Marš ven, s temi ljudmi! Meje morajo obstajati, vsaj med kulturami!
10.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Drži.

Ampak če je v neki državi 60-80% netolerantnih, če jih motijo prišleki, ljudje drugih ver, drugačnega obnašanja, je edino pomembno vprašanje: kdo bo iz te države čez čas moral oditi?

Avtohtoni prebivalci, ali mogoče prišleki, ki so poleg iskanja zaposlitve prišli "promovirat" še njihovo vero, ki je, glede na "nemodernost" in kulturno zaostalost njih samih popolnoma neprimerna za večino Slovencev.

Pa še podvprašanje: se bodo prilagodili večini tisti, ki jih je 5 ali 10 %, ali se bo 80-90% ostalih AVTOHTONIH prebivalcev prilagodilo kulturi in navadam prišlekov?

Meni so odgovori jasni.
In želim si močne nacionalistične stranke, ki bo imela na volitvah vsaj 10 -15% podpore.

Ni namreč obstoja (majhne) države in kulture brez nacionalizma. So samo popuščanja in poskusi, naj se Slovenci seznanjajo s tujimi kulturami in tudi učijo vseh mogočih jezikov, pri tem pa mnogi Slovenci ne vedo, kdo je bil Trubar, ali Lainšček.

Vedo pa, kako se registrirati na Fb. Ali posneti selfie.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
V soboto sem jo videl, ko so jo pripeljali in ko so povedali za poškodbo, me je srce močno zabolelo in upam da se izvleče. Še bolj me je prizadelo za odkrite stare poškodbe, ker smo takoj vedeli, da je dolgo trpela-. Upam da ne bo samo kakšna kazenska ampak tudi poštena vzgojna, s trajnimi posledicami z ulice... ker to ni naredil človek, ker takšne poškodbe normalen človek ne naredi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Res? Na to karto boste igrali? Da je to stvar narodnosti in ne zgolj izprijenosti? Če je vsaj nekaj pregovorne in stereotipne resnice v tem, da določene narodnosti hitreje pest sprožijo, je še nekaj šans, da bosta, ko bo še naš pravni sistem zatajil, dobila nekaj pravice na ulici... Slovenci stran pogledamo in si vzvišeno mislimo, da smo nad tem...

Dvomim, da so šipci, cefurji in Švedi kaj manj razburjeni zdajle.

Ja!
Naši starši so nas vzgojili, da pa čisto vsega pa tudi ne smeš - niti pomisliti, kaj šele narediti.

Pa kdo pri pi.zdi mili materini ste to vi?! Nadrasa? Ker slovenci niste.

Ker v eni slovenski druzini so otroke z nozi rezali...cisto plitko...da je peklo... pa privezali na mizo in noze mimo zabadali... pa tud kak cigaret se je ugasnil na njih... klena slovenska druzina, strogo proti bosancem...

Pa v krskem je bila ena slovenska druzina kjer so dve puncki zlorabljali...snemali...kleni slovenci....

Na desetine jih je takih, ki niso cefurji, ki so jih starsi vzgajali da to se pa ne sme...pa so dvoletnike spravili v stanje politravme.

Ampak VI ste pa boljsi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
naš čovjek

Avtohtono slovensko ime, avtohton priimek...
aplauz.gif
.

Eni naredijo etično čisti teritorij, pa jim ga na koncu priznajo celo kot novo državo.
Mi Slovenci pa praktično že 50 let in več slačimo hlače, oziroma jih spuščamo do kolen... Vsakemu, ki pride mimo, Vsakemu, ki ima 5 minut časa...

Kako se že imenuje tista (nagrajena) knjiga velikega režiserja Vojoviča: Čefurji raus?

In ja, Plut je bil Slovenec. Ampak takole delati z nemočnim otrokom je dosti bolj svinjsko, kot ubiti dve ženski! Po mnenju mnogih!

No, policajček apolo in gospod Frank: na kakšne strune bosta zabrenkala?

Na prislovično slovensko toleranco do vseh odklonov, na multi kulti, ali mogoče na mantro "se pač zgodi"?
Ali pa si bosta mislila: Svašta [cenzura] rodi?

In CSD bo nagrajen z 13. in 14. plačo?

Slovenija: Že vsak teden en fail...

Speljite se že enkrat, mojstri amaterski! V P. materino !!! Od Prešernove in Gregorčičeve do zadnje "državne" pisarne!
Za razliko od tebe mam na kaj brenkat. Pa v placani pripravljenosti sem trenutno. Upam da ti je pritisk nabilo.

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Drži.

Ampak če je v neki državi 60-80% netolerantnih, če jih motijo prišleki, ljudje drugih ver, drugačnega obnašanja, je edino pomembno vprašanje: kdo bo iz te države čez čas moral oditi?

Avtohtoni prebivalci, ali mogoče prišleki, ki so poleg iskanja zaposlitve prišli "promovirat" še njihovo vero, ki je, glede na "nemodernost" in kulturno zaostalost njih samih popolnoma neprimerna za večino Slovencev.

Pa še podvprašanje: se bodo prilagodili večini tisti, ki jih je 5 ali 10 %, ali se bo 80-90% ostalih AVTOHTONIH prebivalcev prilagodilo kulturi in navadam prišlekov?

Meni so odgovori jasni.
In želim si močne nacionalistične stranke, ki bo imela na volitvah vsaj 10 -15% podpore.

Ni namreč obstoja (majhne) države in kulture brez nacionalizma. So samo popuščanja in poskusi, naj se Slovenci seznanjajo s tujimi kulturami in tudi učijo vseh mogočih jezikov, pri tem pa mnogi Slovenci ne vedo, kdo je bil Trubar, ali Lainšček.

Vedo pa, kako se registrirati na Fb. Ali posneti selfie.
bonk.gif

****** že s tem neumnim nacionalizmom.
Me zanima kaj je zate definicija avtohtonosti, ker geni se stalno mešajo. Si ti morda eden onih, ki bi ubijal iz afekta, ko bi hčero črnec oplodil?

Sklepat na neprišleke na podlagi lastne (tvoje) omejenosti je isto bolano. Zate so "musliči", "kamelarji", "južni", verjetno že takoj čez mejo avtomatsko vsi slabši od tvoje slovenske super-nacije in se ograjuješ od vsakogar od tam. Zaradi takih, ki ne vidijo dva metra čez domači plot in jim že hrvaški petelin kikira neprepoznavno, je tudi Hitler zmagal in so potem žide zažigali v pečeh.

Jaz recimo poznam kar nekaj Arabcev, tudi Afričane, z vsemi sem lahko delal enako dobro ali še bolje kot s Slovenci Če ne bi bili sposobni bi jih že bil odpustil. Inteligenca je enako porazdeljena po celem svetu, omejenost pa tudi. Jaz za neko nacijo ne morem kar zaključit za vse avtomatsko slabo, zate kot osebo pa z lahkoto, ker se dnevno izkazuješ v postih.

Nacionalizem in domovinska zavednost oz. pripadnost sta nekaj čisto drugega. In od kod pričakovanje, da se bo kdo res prilagodil?
A morajo zdaj Albanci tripat na Avsenike in jest klobase, da boš zadovoljen? (po drugi strani je celotna slovenska pop produkcija zadnjih 70 let prevzela pretežno glasbene vzorce iz anglo-saksonskega sveta, Nemci pa so sveti gospodar)

Sem bi z lahkoto zamenjal identiteto Slovenca v identiteto Evropejca.
smile-1.gif
Moji otroci imajo katoliška-slovenska imena iz čisto praktičnih razlogov, da ne bi vsak dan imeli težave s takimi kot si ti. Tudi kmečko govorit znam z omejenim besednjakom, če se slučajno srečava, bom vstopil v tvoj omejen okvir.
(konec offtopica)

Tale primer je resnično žalosten. Verjetno je tamala prevzela simbolno vlogo znašanja nad njenim biološkim očetom. Očim in mater sta se neempatično ogradila od nje, na enak način kot Johannes od "kamelarjev". Samo upam, da bosta dojela kaj sta zares naredila, potem se bosta verjetno kaznovala sama.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Baje sta jo v zid metala in bogo dete po vsej verjetnosti ne bo preživelo. Groza kakšen folk tlači tole zemljo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Brez besed.

Naj počiva v miru se v tem trenutku sliši zelo klišejsko, samo drugih besed trenutno ne premorem.

Največja škoda je storjena, nič manjša pa ni ta, da bosta ta dva izmečka živela naprej svoj lajf ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Ksz
Ko gre politicna korektnost v absurd. Zaradi zasebnosti dveletnice ki je zal pokojna ne bodo razkrivali identitete... WTF. Razumem da ne zaradi ostalih otrok. Ampak kdor je ta prispevek skupaj spacal je nesposoben.