F1 sezona 2026

DOHC

Guru
4. sep 2007
2.206
534
113
ah kje pa, njemu se to nikoli ne zgodi. Neko krilce je moglo bit. Al njegovo, al od Lawsona, al od Bottasa, nekdo drug more bit kriv kot on.

DOHC

Guru
4. sep 2007
2.206
534
113
Mercedes team radio o tem da đorđ kimija naprej spusti pa pove vse o tem, da so se očitno že odločil kdo bo prvak letos. Sm mislu da jim bo đorđ gladko rekel da nej se hebejo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.728
7.688
113
Da je đorđ brezjajčnik je znano že dolgo. Tako da vredu da ne bo nikoli prvak.

Čeprav da pa je prvak mozoljek...pa spet ni kul, ampak očitno ne bo druge letos :(

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.287
14.833
113
Hamilton - bogo.
Leclerc še bolj.
Kimi posolal. Pubec tega letos ne bo izpustil iz rok. Fokusiran do amena.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.254
3.905
113
Jaz sem bil tam... In to na parabolici, med "tahudimi" tifosiji (tam so najcenejše karte za sedet, scena pa je precej nogometno navijaška. Od same dirke itak ne vidiš kaj dosti, je pa občutek hitrosti vseeno dober. Dokler mimo ne pripelja Vettel v Schumacherjevem dirkalniku in vse ostalo zgleda kot kosilnica (čeprav je hitrost večja).

Kimi kapo dol, težko ga bo kdo ujel. Russel je imel sicer drugo strategijo, a mislim da mu v nobeni kombinaciji ne bi mogel blizu. Max je za moje pojme potegnil iz avta največ kar se dal. Razočaranje Lewis, glede na to kako ga italijani podpirajo (cela tribuna v luft ko je šel mimo) bi lahko probal iztisniti kaj več. Pa magari bi šel ven kot Leclerc.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.728
7.688
113
No..preden se kimija pretirano prehvali, imel je avto nastavljen v celoti na dirko, potem imel je srečo zaradi lerka, potem pa še srečo zaradi strategije - a se ve če do russla vprašali če želi v bokse in je rekel ne, ali ga sploh niso? ker če bi tam double stackali, vprašanje če bi kimi zmagal