Glede tvojega pisanja dvomim, da se kdo strinja s tabo, še najmanj jaz. Jaz razumem, da ti gre neka oseba na živce, meni je recimo šel Schumacher, ampak da človek goji tako sovraštvo, ki meji že na bolezen to nekega dirkača, pa še nisem doživel.
Nič ni rinem, samo kopiral ali pišem resnice. Rinjenje je to, kar jih nekaj počne okoli hamleta.
Za mene je Hamle po dosežkih še vedno najboljši voznik F1 poleg Senne. In glej ga zlomka, sploh ga ne spremljam po raznih tračih, kaj dela privat. In kaj boš sedaj? Žile rezal?Govorim o tistih "parih" ki poveličujejo hamleta, saj večina jih je tu normalnih...
Po dosežkih sem imel v mislih Hamleta, kot voznika pa Senno. Srečen? Vidim, da se zapičiš v vsako podrobnost.Kako po dosežkih, če pa senna ima, statistično, zelo povprečne dosežke, hamle pa samo statistično dobre, na stezi pa malo pokaže.
Torej imaš za svoje najboljša voznika ravno dva, ki sta čisto nasprotje.
Govorim o tistih "parih" ki poveličujejo hamleta, saj večina jih je tu normalnih...
Nič ni rinem, samo kopiral ali pišem resnice. Rinjenje je to, kar jih nekaj počne okoli hamleta.