F1 sezona 2025

zakon

Guru
16. maj 2008
9.212
1.075
113
toti Maribor
Glede tvojega pisanja dvomim, da se kdo strinja s tabo, še najmanj jaz. Jaz razumem, da ti gre neka oseba na živce, meni je recimo šel Schumacher, ampak da človek goji tako sovraštvo, ki meji že na bolezen to nekega dirkača, pa še nisem doživel.

• Všeč mi je
Reactions: H19ED in sajkek

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.125
7.367
113
Če mi gre kaj na živce so to postopači, buzerji, prevarantje in ljudje, ki se delajo da so kaj več, kot v resnici so.

zato.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.082
483
83
Zakaj nam potem rineš tega Maxa dol v grlo, če vidiš da se ne strinjamo s tabo? Vrjami kar želiš in pusti ostale pri miru bolnik en.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.082
483
83
Nobenga ne vidim da bi konstantno limal članke o lojzu. Samo ti to počneš. Zanimivo da se ti zdi da ostali to počnejo, ampak ti pa ne. Ne, ti pa sploh ne. Vsi ostali so čudni, samo ti ne. hmmmm

• Všeč mi je
Reactions: H19ED in Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.422
1.155
113
Nič ni rinem, samo kopiral ali pišem resnice. Rinjenje je to, kar jih nekaj počne okoli hamleta.

Naprimer kaj se rine? Nic podobnega tvojemu neskoncnemu kozlanju tukaj. Če tebi ni všeč morajo vsi trpet? Sprijazni se, clovek je se vedno najboljsi po rezultatih in ti tega NE mores spremeniti, pa ce 3000km/dan prevozis. Mogoce ga bo kdaj kdo prehitel, ampak trenutno je tako. Ti pa vse kar pocnes, serjes, gnojis na polno in si tocno to, kar pravis, da sovrazis - latentni peder, buzi oz. kakorkoli ze temu pravis. 1x se bo treba sprijaznit (pred sabo ne bos pobegnu), ker navaden dec takih bedarij ne pocne. Ce pa po nekem cudu slucajno res nisi peder si pa idiot. Ker se enkrat: normalen dec ne pocne tega. Se vprasas zakaj ti kup folka eno te isto govori? Vsi tu ze vsaj 5 let vemo kaj mislis, predvsem za koga NE navijas, ker navijas itak za vsakogar, ki ti v danem trenutku koristi (se brez hrbtenice si) ampak ne: gnojis, gnojis, gnojis in gnojis. Prav, cofotaj v tej greznici, bmk totalno... Bodi glup se naprej in nasuj kup 'opravicil' zakaj si tak... Prav dol mi visi za njih, ne mislim se poglabljat v tvoje probleme, nikakor. En snecer gre, pride drug, normalna stvar. Sam k prvi se je vsaj trudu intelignetno podjebavat, teb pa to sploh ne gre... ti si dejansko neumen (al pa peder). Ne imej psa, macke, cesarkoli, trpel bojo.

• Všeč mi je
Reactions: zakon

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.125
7.367
113
Kako po dosežkih, če pa senna ima, statistično, zelo povprečne dosežke, hamle pa samo statistično dobre, na stezi pa malo pokaže.

Torej imaš za svoje najboljša voznika ravno dva, ki sta čisto nasprotje.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.422
1.155
113
Govorim o tistih "parih" ki poveličujejo hamleta, saj večina jih je tu normalnih...

Ja in, kaj je point? Oz. kaj je to povelicevanje, ki se ga po tvoje ne bi smelo? To, da je dejansko G.O.A.T. al kaj? Se mogoce ne sme tega napisat v F1 temi? O tem NE odlocas ti, niti jaz ampak admin. In dokler tolerira, tako pac bo. In eno je govorit o temi (F1), drugo pa konstantno totalno najedanje brez smisla, ki se ga gres ti (pred tabo snecer). Da vpletanja vseh zivih totalno nepomembnih zadev z namenom zasmehovanja (pes, obleke, sminke, pickematrne ... you name it) v F1 temo ne omenim. Nonstop gnojis s kretenizmi. Kater normalen dec to pocne tukaj, ajde pokaz mi ga? Odpri si loceno temo pa tam drgn. Ta tema ni bla za to odprta. V prvem postu pise: "Odpiramo za naprej...ker bo hitro tukaj.. Koledar za začetek", nikjer ni govora o tercialka like nabijanju. Res ne poznam nikogar tu, ki bi vsaj priblizno pocel kozlarije kot jih ti. Ga ni junaka...

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.168
12.723
113
za Darjana
1759407015966.png

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.082
483
83
Valda je faking AI. 3/4 stvari ki so bile objavljene zadnje dve strani je vse AI. Ampak darjan nima tok celic da bi to pogruntu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.125
7.367
113
  • Všeč mi je
Reactions: JNou