Kaksna bistvena razlika je med trenutnim in avtom iz lanskega leta, ko je AN spakiral? Lahko delis to informacijo?
Ni razlike, ker je tale osnova od Neweya. Nov produkt brez Neweya bomo videli 2026.
Kaksna bistvena razlika je med trenutnim in avtom iz lanskega leta, ko je AN spakiral? Lahko delis to informacijo?
Vem, samo naj to 'znalec' napise, ce ze pametuje. 2026 tudi mene zanima kako bo. Po moje bo mali kmal s-p-i-z-d-u v AM, ko bo vidu kaj mu bojo 'spacal' pr RB. Potem bo spet radiranje, drgac ne. Lahko se motim, sam bi res zelo presenecen, ce bi mu nardil konkurencen bolid. Po moje so nesposobni. Kakorkol, pocakmo, bomo vidl.
4.Hamle in lerk ven v q2..:apak ok lerk je bolan, kaj pa hamletov izgovor? Goat?
Eh rezultatov kjer je en VSC in en SC, ne moreš jemati za primerljive...zelo nazorno se je videlo, da je lerka to zjebalo...hamle pa ogromno profitiral.
Pa vsi VSC in SC-ji so se mu posrečili. Pa Mclaren če bi imeli jajca in bi postavili ekipo na prvo mesto bi takoj Norrisa pred Oscarja spravili in bi maybe bil vsaj boj za prvo mesto.Max ni nič naredil, izkoristil je čisti zrak, to kar najbolj paše RBR-ju + odpeljal brez napake. Čase si lahk greš pa sam izračunati, koliko prinese clean-air za 1 lap
+ tale proga zelo ustreza RBR/Maxu, kar je že pokazal v zadnjih letih.
Eh..to pozabi..saj se je videl pace maxa, da je veliko hitrejši od mcl...