Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vem, samo naj to 'znalec' napise, ce ze pametuje. 2026 tudi mene zanima kako bo. Po moje bo mali kmal s-p-i-z-d-u v AM, ko bo vidu kaj mu bojo 'spacal' pr RB. Potem bo spet radiranje, drgac ne. Lahko se motim, sam bi res zelo presenecen, ce bi mu nardil konkurencen bolid. Po moje so nesposobni. Kakorkol, pocakmo, bomo vidl.
Vem, samo naj to 'znalec' napise, ce ze pametuje. 2026 tudi mene zanima kako bo. Po moje bo mali kmal s-p-i-z-d-u v AM, ko bo vidu kaj mu bojo 'spacal' pr RB. Potem bo spet radiranje, drgac ne. Lahko se motim, sam bi res zelo presenecen, ce bi mu nardil konkurencen bolid. Po moje so nesposobni. Kakorkol, pocakmo, bomo vidl.
Hamle pac imel sreco danes, brez SC bi se lahko samo s psom slikal.
ampak kaj pa je max naredil…tole je bila se vecja dominacija kot mcl v miamiju in mcl ne bo niti oviranje pomagalo, nimajo niti pribliznu na nivoju dirkacev…no za jamranje majo enega
Max ni nič naredil, izkoristil je čisti zrak, to kar najbolj paše RBR-ju + odpeljal brez napake. Čase si lahk greš pa sam izračunati, koliko prinese clean-air za 1 lap
+ tale proga zelo ustreza RBR/Maxu, kar je že pokazal v zadnjih letih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.