F1 sezona 2025

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.828
394
83
Vipavska dolina
Statistika da in ne, vsaj kar se mene tiče. Hamiltonu priznam 7 naslovov, ker za naslov moraš biti v tisti sozoni boljši od ostalih, kar se pa tiče zmag in pole positionov, tu pa mene statistike kaj dosti ne zanima.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Ampak zakaj bi bila zmaga WC več vredna vs moštveni kolega, kot sezona ko ni bil nihče v moštvu WC? Ja..ker takrat si imel najboljši avto in s takim ni težko zmagat ane...in premagat moraš samo moštvenega kolega...

Ko pa imaš karjolo pa naenkrat tiste sezone niso pomembne, a ravno tiste ločijo zrno od pleva. tu je hamle kratek glede na ostale.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.056
1.090
113
Statistika da in ne, vsaj kar se mene tiče. Hamiltonu priznam 7 naslovov, ker za naslov moraš biti v tisti sozoni boljši od ostalih, kar se pa tiče zmag in pole positionov, tu pa mene statistike kaj dosti ne zanima.

Sej je dost, WC je cilj tega cirkusa. S tem, da je jasno, da so pridirkani in ne senkani.
Vse skupaj pa je statistika in eno brez drugega ne gre. Ok, pustmo starejsga Rosberga k je bil prvak brez zmage v sezoni.

Sam, da se pa na podlagi tatujev, barve koze, lastnistva psa, zensk etc... vsajas pa zigosas folk je pa blago receno glupo. Sploh ce se sam sebe ne zavedas, obenem pa se imas za nekega F1 navijaca. Stari, si navadna tercialka, ne navijac.

Napisano ne leti nate.

Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.056
1.090
113
Ampak zakaj bi bila zmaga WC več vredna vs moštveni kolega, kot sezona ko ni bil nihče v moštvu WC? Ja..ker takrat si imel najboljši avto in s takim ni težko zmagat ane...in premagat moraš samo moštvenega kolega...

Ko pa imaš karjolo pa naenkrat tiste sezone niso pomembne, a ravno tiste ločijo zrno od pleva. tu je hamle kratek glede na ostale.

Ja, eno pleve je ravno v izdelavi...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Torej ko max "izigrava pravila" vozi umazano, ko pa ekipe to počnejo, pa so inovativne :)

Valjda pa ne bodo spremnili pravil, ker tako lahko vsaj posežejo malo v dogajanje na stezi, ker lahko enkrat odločijo tako, drugič tako...

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.828
394
83
Vipavska dolina
Sej je dost, WC je cilj tega cirkusa. S tem, da je jasno, da so pridirkani in ne senkani.
Vse skupaj pa je statistika in eno brez drugega ne gre. Ok, pustmo starejsga Rosberga k je bil prvak brez zmage v sezoni.

Sam, da se pa na podlagi tatujev, barve koze, lastnistva psa, zensk etc... vsajas pa zigosas folk je pa blago receno glupo. Sploh ce se sam sebe ne zavedas, obenem pa se imas za nekega F1 navijaca. Stari, si navadna tercialka, ne navijac.

Napisano ne leti nate.
Moja poanta glede ostalih statistik ker očitno se nismo ravno dovolj razumeli. Meni dol visi za PP, pa najhitrejše kroge, pa največ točk v sezoni in ostalo. Ker več pik lahko nabereš sedaj recimo ko je zmaga vredna 25 pik, kot 25 let nazaj denimo ko je bila 10. Pa takrat je bilo ne vem 15-17 dirk, sedaj jih je kolk, 24?
Zelo verjetno ob dobrem avtu lahko nabereš več zmag kot recimo Fangio ki je v sezoni dirkal, ne vem na 10 dirkah al še manj.
Za WC pa moraš biti najboljši v sezoni, vsi imajo enako dirk, vsi imajo možnost enakega števila pik ipd. Torej si boljši od ostalih v sezoni, zato si zasluženo prvak. In zato mu ne oporekam 7 naslovov čeprav mi tist njegov prvi ni bil všeč, se mu je pa recimo vrnilo 21-ega.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in H19ED

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.946
11.773
113
maxa so v glavnem skapirali (dolgo so rabli) in zdaj bo pač na vsaki dirki kazni dobival, če bo po svoje fijakal.. Piastri in še kdo, pa se mu ne bo umikal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
ne, da so dolgo rabili, do zdaj je bil vedno tako hiter, da je redko prihajalo do prehitevanj njega :)

Saj začelo se je lani z norrisom...katera dirka je že tisto bila? maxiko?

• Haha
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.056
1.090
113
Ja, zato so mu moral senkat prvenstvo. Pa kako je jokal ko je v ograjo odletu "he is trying to kill me" etc. Ko se ga pa kdo loti vozi pa k svinina prava. Sej mu Hamilton ni popustu na popolnoma njegov nacin pa je blo vse narobe... Ti si cist zblojen mozak. Medtem se pleve debeli. Ce bo zrastlo bomo pa se vidl, za1x lepo kaze.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Ne da hamilton ni popustil, namerno je vzel drugo linijo, da je maxa izrinil. Max je takrat v steno trčil z 51G sile pri 280kmh.

Pokaži kdaj je to naredil max komu?

• Haha
Reactions: zakon

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.944
7.169
113
Sad but true...

1745479316757.png

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.056
1.090
113
Kaj je sad? Zate je ok, za nas pa tud. Sad si edino ti k njegovi lulcki nikakor bliz ne pridejo najboljsemu. Na dolgi rok se vid kdo je car in kdo je lolek razvajeni. Al si res slep?

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.097
2.374
113
Ne da hamilton ni popustil, namerno je vzel drugo linijo, da je maxa izrinil. Max je takrat v steno trčil z 51G sile pri 280kmh.

Pokaži kdaj je to naredil max komu?

Hamilton je čisto prav naredil in tako bi moral vedno proti Maxu, majn uporabljati glavo pa več agresive( takšen je sistem Maxa). Leta in leta so smo gledali Maxovo agresivno vožnjo ( bo šlo ali bo pa crash) in izgovor je bil vedno, ¨to je dirkanje f****¨, če je prišlo do pizdarije.

Pa nič ne zamerim Maxu, tako je pač vzgojen in foter ga je že v kartingu tako vzgojil. Vse se začne pri vzgoji...