Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Statistika da in ne, vsaj kar se mene tiče. Hamiltonu priznam 7 naslovov, ker za naslov moraš biti v tisti sozoni boljši od ostalih, kar se pa tiče zmag in pole positionov, tu pa mene statistike kaj dosti ne zanima.
Ampak zakaj bi bila zmaga WC več vredna vs moštveni kolega, kot sezona ko ni bil nihče v moštvu WC? Ja..ker takrat si imel najboljši avto in s takim ni težko zmagat ane...in premagat moraš samo moštvenega kolega...
Ko pa imaš karjolo pa naenkrat tiste sezone niso pomembne, a ravno tiste ločijo zrno od pleva. tu je hamle kratek glede na ostale.
Statistika da in ne, vsaj kar se mene tiče. Hamiltonu priznam 7 naslovov, ker za naslov moraš biti v tisti sozoni boljši od ostalih, kar se pa tiče zmag in pole positionov, tu pa mene statistike kaj dosti ne zanima.
Sej je dost, WC je cilj tega cirkusa. S tem, da je jasno, da so pridirkani in ne senkani.
Vse skupaj pa je statistika in eno brez drugega ne gre. Ok, pustmo starejsga Rosberga k je bil prvak brez zmage v sezoni.
Sam, da se pa na podlagi tatujev, barve koze, lastnistva psa, zensk etc... vsajas pa zigosas folk je pa blago receno glupo. Sploh ce se sam sebe ne zavedas, obenem pa se imas za nekega F1 navijaca. Stari, si navadna tercialka, ne navijac.
Ampak zakaj bi bila zmaga WC več vredna vs moštveni kolega, kot sezona ko ni bil nihče v moštvu WC? Ja..ker takrat si imel najboljši avto in s takim ni težko zmagat ane...in premagat moraš samo moštvenega kolega...
Ko pa imaš karjolo pa naenkrat tiste sezone niso pomembne, a ravno tiste ločijo zrno od pleva. tu je hamle kratek glede na ostale.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.