In poteni eni ne razumejo zakaj je daniel odpeljal FL na dirki…
in tisti, ki razumemo, vemo, da ne zaradi tega, kar ti misliš, da je bil vzrok ...
ja, Daniel se je cel zadnji vikend obnašal, kot da ve ... po moje je bil tak dogovor, ki so ga sprejeli na začetku dirkaškega vikenda v Singarpurju ... sem sicer upal, da gre samo za rošado in priprave na to, da bo Ricci po Mexicu zamenjal Pereza, ampak glede na vse objave včeraj, mislim, da je zaključil v F1 ...
pa preden se kdo začne usajat, da si itak ni zaslužil ... par stvari v razmislek, preden objavite, da si ni zaslužil. z dokaj nekonkurenčnim RB-jem je odlično dirkal. zmagal Monaco, Madžarsko, kjer je pač driver nekako bolj pomemben, kot tehnika okoli njega ... njemu je uspelo pokazati, da je iz pravega testa, na žalost se je v RBR znašel ob nepravem času ...
potem pa enostavno ni imel sreče s prestopi ... no, ni imel sreče ali pa so ga zavedli z obljubami in obetavnimi skicami na papirju, ki se, vsaj pri Renaultu/Alpinu pač niso uresničile ...
McLaren je bila še ena nesrečna zgodba, kjer je verjetno tudi njegova apatičnost, ko je videl, da se je še enkrat zeznil, privedla do tega, da so ga odslovili. če ga ne bi ... in bi ostal v McLarnu ... hja, bi Maxu precej bolj trda predla, se mi zdi ... ampak ja, vedeli ne bomo nikoli ...
no, razen, če se vseeno uresniči moja napoved in se vsede v RBR v Braziliji ...