Tole me spominja na Mercedesa 2022-2023, neki novega pa neki starega, mogoče bo delovalo.
ne, je pa vseeno veliko denarja v igri ...2025 bo kak bistven rez?
malo preveč se opirate na Neweya ... on je vodja, vseeno ima pod sabo team, ki je z njim delal ... ne vem, če niso ravno navečji bumbarji, so se verjetno tudi česa naučili ...Newey in napačne nadgradnje brez njega na njegovo osnovo RB19-20.
Dokler nimaš naslova pod streho, nisi v sezoni 2026, pa o tem bi lahko govorili 2025 za sezono 2026 in ne 2024.
Tole me spominja na Mercedesa 2022-2023, neki novega pa neki starega, mogoče bo delovalo.
jaz bi itak pravila tako postavil, da bi bil del petkovih treningov v bistvu testiranje ... bi bilo še veliko bolj zanimivo, po moje ... tudi nepredvidljivo ...RBR nima toliko vetrovnika in jim drugo ne preostane kot testiranje tako..je pa jasno da je to s sezono 2026 v mislih...
malo preveč se opirate na Neweya ... on je vodja, vseeno ima pod sabo team, ki je z njim delal ... ne vem, če niso ravno navečji bumbarji, so se verjetno tudi česa naučili ...
ne vem če je čisto tako ... to so veliki teami, ki delajo skupaj ... zato pravim, da za 2024 in 2025 odhod Neweya (razen kake nove ideje) ne bi smel biti tak problem. iz nule se pa strinjam ... oz. se bo res pokazalo, če so se kaj naučili ...RB19 je le njegov produkt oz. največ zaslug ima Newey, osnova RB20 je pa itak RB19. Dejansko sliko RBR bomo videli 2026, kjer bodo iz nule morali narediti nov dirkalnik brez Neweya.
škoda, sem se veselil, kaj bo mali pokazal ... res, da je skreširal, ampak to je lahko bila tudi prevelika želja oz. mislil, da lahko že počasi stiska, ker do napake, je postavljal menda super sektorje ...antoneli že razbil merca...case closed.
bo v Mehiki še dečko dobil priložnost ...Pubec si še zasluži kakšno priložnost na FP, saj v tem zavoju so imeli ostali dirkači veliko problemov. Vsaj na FP1 sem videl, FP2 nisem gledal.
FP2
Poglej priponko 91505