Ferarri mu je dal prazen list, brez pogojev. Samo da prestopi.Če gre konec 2025 stran od RBR-ja, potem lahko stopi na sceno 2027 v novem moštvu. Ampak vse je stvar dogovora in odstopne klavzule, samo poglejmo si Hamiltona. AM naj bi ponujal $100 mio za Neweya, Ferrari še več.....
Vasseur naj bi dobil zeleno luč, da gre na lov za Neweyu, pa ni važno kolk $mio. To so bile govorice 3 tedne nazaj...
P.S
Interna RBR nadaljevanka se nadaljuje
Tole se manjka v kontekstuFerarri mu je dal prazen list, brez pogojev. Samo da prestopi.
Nekako se mi dozdeva, da bo prestopil k rdecim in bodo rdeci dobili dobili vse kar so si zeleli. Nebi se cudil, ce je bilo to dogovorjeno ze dosti prej, morda istocasno kot prestop Lewisa.
po drugi strani pa sta v igri se AM in Mercedes. Oba ga rabita, samo malo dvomim. Edina prednost je blizina fabrik…
Ferarri mu je dal prazen list, brez pogojev. Samo da prestopi.
Nekako se mi dozdeva, da bo prestopil k rdecim in bodo rdeci dobili dobili vse kar so si zeleli. Nebi se cudil, ce je bilo to dogovorjeno ze dosti prej, morda istocasno kot prestop Lewisa.
po drugi strani pa sta v igri se AM in Mercedes. Oba ga rabita, samo malo dvomim. Edina prednost je blizina fabrik…
Ce ze, naj gre k AM. Veliko boljse bi bilo ce bi alonso postal wc, kot blm
Malo me je stran za našega F1 trola Darjana, kaj če bi bil Hamilton prvak pri Ferrariju zaradi Neweya. Bi preživel takšen udarec v srce?
2026 popusijo že zarad motorja. Po moje bo njihov motor polomija.
Jp. Ford shitBolje to, kot umeten prvak zaradi komisarja. Hamilton, da bo mel konkurencen avto bo ze sam zrihtal potrebno. Da pa se Newey pride, pa lahko nakleplje tja do 10 naslovov, casa ma se dost. Samo ne vem ce si zelim tega, bo k zdej - dolgcas.
RB?