Ne vem, od kje je tale C/P, ampak kaj naj bi pomenilo coesive?Zanimiv komentar, pestroo bo
A first complaint was made to the FIA on 2 February, and made direct reference to Horner's behaviour and asked the FIA to look into it.
On 1 March, Mohammed Ben Sulayem said that the FIA currently had no plans to conduct its own investigation because it had not received a formal complaint itself.
A second complaint on 6 March referenced the first and warned that the whistleblower would next inform the media.
Controlling and coesive behaviour, is a crime in the UK.
The investigation of the complaint is happening, and the messages indicate part of the coesive nature Horner exhibited.
To jaz razumem kot korupcija po domace. V resnici pa samo neka floskula novinarjev ki obupno iscejo klikeNe vem, od kje je tale C/P, ampak kaj naj bi pomenilo coesive?
Po kaki logiki bi fia spoznala krivega hornerja za spolno nadlegovanje, uradni organi pregona pa ga ne bi pohopsali?
to meni vse deluje kot lov na carovnice, z zamenjano vlogo. Carovnica tokrat lovi.
Torej kaj je zdaj prijavljeno fii? Spolno nadlegovanje ali igrice jodlarjev? Kaj bi naj fia preiskovala?
Jaz bom podaljsal. če že pogledam, ne prenesem teh dveh bluzatorjev na SKVidm da bo letos prvič k ne bom F1TV podaljšal. Več dogajanja off track kot na stezi. Pa sem mislu da je bila lanska sezona najbolj boring kar sem jih videl v 30+ letih gledanja F1.