Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Potem, pa še ukaz Massiju, naj varčuje z gumami, da je lahko šel Alonso mimo. Seveda se vedelo zakaj mora varčevat gume. Po prehitevanju, pa dobi Messi znova ukaz naj pritiska kolko se da. Brez veze že postaja vse skupaj.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
In kaj je tu narobe? Voznika vozita za moštvo in moštvo ima vso pravico določit vrstni red znotraj ekipe
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Včeraj sem se ob gledanju formule vprašal, ali je to sploh še dirkanje. Ob prehitevanju Alonsa, ko je enostavno hotel preveč, je dobil kazen Vettel, ki po mojem mnenju ni nič kriv. Vozil je svojo linijo, brez spremembe smeri, Alonso, pa kot tele v nova vrata. Seveda se vedelo zakaj mora varčevat gume. Po prehitevanju, pa dobi Messi znova ukaz naj pritiska kolko se da. Brez veze že postaja vse skupaj.
Pozdravljen Vettel...Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Pozdrav !
Ker sem nekoliko starejši lahko rečem, da spremljam F1 že vrsto let. Včeraj pa je bila po moje zadnja dirka, ki sem jo gledal. To enostavno nima več veze s športom. Kot kaškne punčke pri nežni igri. Najbolje, da gredo dirkat komisarji, ker itak odločajo o razpletu dirk na tak ali drugačen način. Pa ne gre samo za dirko včeraj ampak za zadnjih cc 5 let. Malo dežja- jok nekdo nekoga malo bolj grdo pogleda spet jok mah to ni to ! Alonso je je res vrhunski voznik ampak polega tega je tudi vrhunska jokica. O ferrariju in njihovi politiki je pa škoda vsake črke.
LP
Misliš, da pri nogometu ni moštvenega dogovora, koga se spusti streljati penal? Ali prosti strel?Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
In kaj je tu narobe? Voznika vozita za moštvo in moštvo ima vso pravico določit vrstni red znotraj ekipe
In ti temu rečeš dirkanje. Za mene je moštveno tekmovanje nogomet, rokomet, odbojka itd. in ne dirkanje. Po mojem bi vsako dogovarjenje moralo biti prepovedano. Kdor je boljši naj to dokaže na dirki, ne pa v boksih. Da, pa je še vse bolj zmešano, pa roko na srce, tako očitno kot to dela ferrari, ne dela nobeden. Če bi jaz bil Massa, bi jih poslal v tri krasne, saj ni čudno, da je v takem položaju, če pa vedno igra drugo violino. Bi ti gledal nogometno tekmo, če bi že v naprej vedel rezultat?
Zakaj pa po tvoje sedaj niso?Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Zakaj, pa so po vašem bili do nedavnega taki dogovori prepovedani.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pozdravljen Vettel...Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Pozdrav !
Ker sem nekoliko starejši lahko rečem, da spremljam F1 že vrsto let. Včeraj pa je bila po moje zadnja dirka, ki sem jo gledal. To enostavno nima več veze s športom. Kot kaškne punčke pri nežni igri. Najbolje, da gredo dirkat komisarji, ker itak odločajo o razpletu dirk na tak ali drugačen način. Pa ne gre samo za dirko včeraj ampak za zadnjih cc 5 let. Malo dežja- jok nekdo nekoga malo bolj grdo pogleda spet jok mah to ni to ! Alonso je je res vrhunski voznik ampak polega tega je tudi vrhunska jokica. O ferrariju in njihovi politiki je pa škoda vsake črke.
LP
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
In ti temu rečeš dirkanje. Za mene je moštveno tekmovanje nogomet, rokomet, odbojka itd. in ne dirkanje. Po mojem bi vsako dogovarjenje moralo biti prepovedano. Kdor je boljši naj to dokaže na dirki, ne pa v boksih. Da, pa je še vse bolj zmešano, pa roko na srce, tako očitno kot to dela ferrari, ne dela nobeden. Če bi jaz bil Massa, bi jih poslal v tri krasne, saj ni čudno, da je v takem položaju, če pa vedno igra drugo violino. Bi ti gledal nogometno tekmo, če bi že v naprej vedel rezultat?