Hamilton je (po njihovo) najhitrejši, ampak tudi najbolj butast. V quali je vedno prvi ker šteje enk rog in pure speed. V dirki ga potem nese pamet, ker mu je težko dve ure bit brez da kaj butastega naredi...in pa tepe ga zagnanost, že odkar je prišel v F1, on bi vse z glavo skozi zid...je pa OK ker ni zjokan kot Alonso, Button in podobne jokice...
Osebno mislim da je trenutno glede na random car/track/sun/rain/ povprečje najhitrejši Vettel. Hamilton rabi suho stezo, pa bedarije dela. Sicer pa so to vse bedarije. Najhitrejšega bi lahko našli samo če bi vsi meli enak avto. Kako lahko rečejo da je HAM najhitrejši? Kako vejo da če bi dal merca recimo Nasru da nebi nažgal Lojza? Al pa Sainzu? To so ugibanja in bedarije. Kot bi jaz bil v E 63 AMG, kolega v C 220 pa bi šla dirkat. Po kakšnem sklepu lahko nekdo trdi da sem jaz BOLJŠI (pazite, NE hitrejši) od kolega? Lahko da bi kolega mojega AMG še bolj zmolzel? Kako vejo da Nasr nebi bolj zmolzel merca? Vam povem kako...ker se Nasrovih kapic ne kupuje....