F1 novice sedmič

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Gledalci bi pomoje bili slaba izbira, dirkači pa še bolj.

Obojni želijo "bolj zanimive formule in več dirkanja, neposrednih bojev", ampak nihče ni tehnično dovolj podkovan (še najmanj pa gledalci), da bi sploh vedeli kako to dosečt.

Reči samo to, vrnite formulo iz 80. let, je seveda nerealno, ker razvoj tehnike je šel naprej in tako mora iti F1. Problem je, da je tehnika tako napredovala, da je naredila F1 nezanimivo, in hudičevo težko bo združit to dvoje, torej izjemno napredno tehniko in pa atraktivno dirkanje, žau.

Buče. Tehnika je nepomembna. Krilca zmanjšat na pol oz. predpisat standardizirana in prepovedat vse ostale aero dodatke, železne bremze, 50% več moči, trše gume ki zdržijo zlorabo, striktno kaznovanje kršenja pravil pri dvobojih na stezi, pa imaš zanimive dirke.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Buče. Tehnika je nepomembna. Krilca zmanjšat na pol oz. predpisat standardizirana in prepovedat vse ostale aero dodatke, železne bremze, 50% več moči, trše gume ki zdržijo zlorabo, striktno kaznovanje kršenja pravil pri dvobojih na stezi, pa imaš zanimive dirke.

Takih dirk imaš ogromno po svetu, zakaj bi imel še eno več?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Mislim, da eni mislijo, da je F1 edini motošport na 4 kolesih...Je pa F1 daleč najbolj tehnološko razvita, kar je tudi prav.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Očitno se trudijo, evo sajkek, tu imaš šanso da poveš kaj hočeš od F1:

As Formula 1 drivers, we love and admire this sport. We share the feelings of fans who get excited about the purity of man and machine as we compete against the law of physics and, of course, the stopwatch. Without fans, Formula 1 would be nothing: which is why the Grand Prix Drivers' Association (GPDA) wants to know more about you and what you think about the sport. We believe this Global Fan Survey will give us a unique opportunity to understand how we as drivers, and F1 as a whole, can do more for you.

http://gpda.motorsport.com/

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Takih dirk imaš ogromno po svetu, zakaj bi imel še eno več?

Ker so ostale počasnejše.

Pa v resnici jih je bore malo, vsi rinejo v te ful aero avte.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Dvomim da sploh, torej je F1 še vedno daleč najbolj popularna, pomoje gleda F1 zdaj več ljudi, kot je v 80. letih, ko je bila kao oh in ah?
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Aja, itak, če bi jaz služil s tem, bi tudi kaj bolj podrobno spremljal, saj niti F1 več ne spremljam resno, ni več to to
wink-1.gif

Ali ipak...so druge serije, kjer je tudi nevarnost in smrt, če koga to pritegne, F1 bi jaz rekel da naj kar bo tu, kjer je, mogoče se pač kaj spremeni v smeri, da bi bilo lažje ujeti nekoga sredi leta, kar je zdaj skoraj nemogoče in se razmerje moči spreminjajo le po sezonah.
Ali pa kaj takega, kot je bilo pred leti z gumami, da so bile tako mehke, ampak so potem šli spet na trše, ne vem zakaj.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Aja, itak, če bi jaz služil s tem, bi tudi kaj bolj podrobno spremljal, saj niti F1 več ne spremljam resno, ni več to to
wink-1.gif

Jaz s tem čisto nič ne zaslužim (včasih sem tu ali tam kaj, ampak ne za živet od tega) ... Mi je v veselje (razen F1, seveda, tisto je bolj iz navade, kolikor gledam).

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
13:58 @MercedesAMGF1: "To Lewis: 'It was all our mistake today Lewis, a split second decision and the timing didn't work'. We take this one on our shoulders."

13:57 @MercedesAMGF1: Toto: "There is nothing else to do than apologise to Lewis, it was a misjudgement in the heat of the moment"

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Hamilton. Sam kolk je ta človek v enem letu postal antipatičen pa to je neverjetno. Včasih sem mu prav privoščil zmage in naslov, zdele mi je pa odvraten....odkar si je pustil tisti puh na buči gor pa thug life špila po padoku, isto njegov buraz, nek težek brah aight ghetto stylz. Ko je h Ronu uletel pred leti pa preprost in pokoren fantič....upam da ga Rosberg zbomba letos. Še največji korak mi je naredil Vettel, odkar je pri rdečih je prov simpatičen....danes sem prov živčen bil da ga "Thug bro" nebi prehitel...
cheer.gif