F1 novice sedmič

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ne sam je res grdo no. Kot bio se kak thugz lifez bling bling gang banger lotil predelave. Upam da tole črtajo ker je grdo k madrfakr. Hamilton bi drugače pasal noter...sam še spinerje mu dajo.
hysterical-1.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
397
83
Glede da bi se bannu FRIC suspension.
Letos ne.Morjo use ekipe bit za, na glasovanju, da bi u Hockenheimu blo že bannan. Drug let maybe. Sam mislm da jim nebo tokšn problem.

Nazadnje urejeno:

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
397
83
Čezdali bolj se govori o tem, da nej bi bil FRIC bannan že u Nemčiji. Sam na uradni strani od F1 pa nč ne pišejo o tem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Kaj pa primerjava časov? je kakšna razlika v času zaradi gumic?

sem si sam odgovoril

"Cilj vsega skupaj je bil, da preizkusimo gume in opazimo njihovo odzivanje. Splošen oprijem je bil zelo slab, bil sem okoli šest sekund počasnejši. Verjetno zaradi tega, ker je bil dirkalnik narejen za vožnjo na normalnih gumah. Prototipne so bolj odzivne in nervozne, z njimi pa izgubiš tudi ogromno aerodinamike. Tudi vodenje dirkalnika ni bilo dobro, a to še zdaleč ni bil namen testiranja. To je šele začetek in verjamem, da bo Pirelli zadeve še močno izboljšal," pravi Pic.

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:bil sem okoli šest sekund počasnejši.

Stari fotri v FIA jokajo od sreče. Tole bo po hitrem postopku sprejeto. Šli bodo tako daleč da jih bo navadna M3 nascala v času na krog. Pomojem je M3 GTR že blizu?
confused-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne moreš primerjati časov, saj so dirkalniki narejeni za 13-ke in ne za 18-ke.
Če bi se ekipa posvetila in naredila dirkalnik za 18-ke, ter z njim vozila celo sezono, potem bi lahko primerjal čase, tako pa ne moreš, ker bi avto bil za 18-ke tudi drugače sestavljen, pa še marsikaj bi bilo drugačno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Čezdali bolj se govori o tem, da nej bi bil FRIC bannan že u Nemčiji. Sam na uradni strani od F1 pa nč ne pišejo o tem.

Če je to res, potem ta zadeva sploh nima neke veze pri hitrosti in jo želijo ustaviti še v razvoju...ker če bi bilo tako bistveno, ko recimo difuzor, ziher ne bi kar tako prepovedali, ker bi pomenilo skoraj polom na dirkah...

Škoda, sem upal, da je tu finta merca in se ga bo s tem malce zabremtalo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pa si ti dobro prebral? ali si videl samo 6 sekund?

avto je dvignjen, ker je kolo malo večje, pa ni smel na polno vozit itd. plus da avto je narej okoli pnevmatik,tako da tu zraven sploh ne paše. 6 sekund je hudo malo razlike.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Dvomim, da sploh bodo...če bi bilo to res, bi se ekipe bolj bunile...podobno kot so pred leti rbr v angliji prepovedali difuzor...

Pač prepoved preden pride razvoj predaleč in mičkeno upanje za nas, da bo mogoče merc zdaj bolj počasen glede na ostale...