A dej ne seri... padal bo dež, varnostni avto 3X na stezo, predno se bodo vsi postavli pa pripravli na ponoven štart, pa krog za ogravenja, pa kaj jest vem še vse, bosta 2 uri namenjeni dirki mimo, odvozili bodo pa 28 krogov....
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A dej ne seri... padal bo dež, varnostni avto 3X na stezo, predno se bodo vsi postavli pa pripravli na ponoven štart, pa krog za ogravenja, pa kaj jest vem še vse, bosta 2 uri namenjeni dirki mimo, odvozili bodo pa 28 krogov....
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem ponovnega štarta je, da lahko pride do sranja. Štart za SC skoraj nikoli ne ponudi prehitevanja in prav je tako. S ponovnim štartom pa bi lahko nekdo, ki je prej imel ogromno prednost, padel za par mest. Sicer to pripomore k bolj atraktivni dirki, ampak naj potem enostavno prekinejo dirko, postavijo vse bolide nazaj na štart (razen če je nesreča tam) in potem nadaljujejo, brez da se vozijo X krogov za SC in trošijo gorivo, posledično pa je dirka krajša in manj zanimiva, kot recimo kanada. Nekaj delat tako, na pol, mi ni simpatično.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni bil
http://www.gpupdate.net/en/indycar-series-news/312646/indycar-withdraws-bourdais-penalties/
Dvomim da namerno, ni to Foter-Rubens al pa Vettel-Webber. Ima meca tako prednost, da tudi če se dvakrat počita med sabo njih boli patak...Sam sicer v tem dvoboju mislim da je Lojze boljši dirkač, ampak vseeno mi je Nico bolj simpatičen kot pojava. Lojz mi z unimi minđušami v ušesih in popravljanjem frizure cel cajt podijuma počasi najeda. Se mi zdi da je vsako leto bolj "lep"? Tri leta nazaj je bl pobrit pa basta, zdaj pa neke kodrčke češlja gor na podiumu...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Haha, psihološka vojna se stopnjuje:
http://www.rtvslo.si/sport/formula-1/hamilton-vn-nemcije-ni-rosbergova-domaca-dirka/341375
Res mi je žal, da je rosbergu crknil avto na VN anglije (namerno mogoče?), ker zdaj je lojz dobil krila očitno.
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Če bi williams imel hamiltona in rosberga bi se borili za prvo mesto. Nuff said. Tako pa ima dva podpovprečna voznika.